Søk i arkivet

NY TRENER: Tyske Christopher skal trene Optimist- og Laser-seilerne I Molde Seilforening.
NY TRENER: Tyske Christopher skal trene Optimist- og Laser-seilerne I Molde Seilforening.

Molde Seilforening Ny trener til jolleseilerne

Molde Seilforening har engasjert en tysk trener til sine jolleseilere.

Christopher Hörnle (25) fra Kiel i Tyskland, er kommet til Molde for å fullføre sin master-utdannelse i transportlogistikk ved Høgskolen i Molde.

I tillegg til studiene skal Christopher være trener for Optimist- og Laser-seilerne. Her har han fått ansvaret for opplæring innenfor taktikk, strategi og seiltrim. Treningene vil bli lagt opp med en kombinasjon av seiling på fjorden supplert med teoretisk undervisning, for å utvikle regattakunnskapen til de unge seilerne.

Startet som 13-åring

Christoper var selv 13 år da han startet med Optimist-seilingen. Etter at Optimisten ble byttet ut med en større båt, har det vært mest seiling i J/80 og Melges 24, da miljøet for dette er bra i Kiel. Det siste året har han representert sin seilforening (SVKHH) i regattaer i Europa og i verdensmesterskapet i J/80 og Melges 24.

Selv om regattasesongen nå er på hell, vil jolleseilerne følge opp suksessen fra i fjor. Det vil bli arrangert treningssamlinger utvalgte helger vinteren igjennom.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen