Søk i arkivet

Båtfolk

Hvide Smith lanseres som idrettspresident

Den nyvalgte presidenten i Norges Seilforbund lanseres nå av sitt eget forbund som kandidat til vervet som president i Norges Idrettsforbund 

Foreningene i OAS slår seg sammen

Alle seilforeningene i Oslo og Akershus Seilkrets slår seg sammen og blir til en. Den nye kjempeforeningen skal administreres av KNS og vil få navnet KNOAS. - Kampen om båtplasser og om vannspeilet gjør denne sammenslåingen naturlig, sier generalsekretæren Jan-Erik Næss.

Stig Hvide Smith Seilforbundets nye president

Norges Seilforbunds ting er nettopp avsluttet med valg. Valgkomiteens instilling ble fulgt og den nye presidenten heter Stig Hvide Smith og er fra KNS

Løfterik samling for shorthandedfolket

Ca, 20 ihuga shorthandedseilere møtte frem i KNS lokalene på Bygdøy igår da Simen Løvgren hadde tatt initiativ til samling.

«Erna Signe» blir fransk?

En av de få gjenværende 12-meter båtene i Norge, «Erna Signe», står i fare for å forsvinne ut av landet. I Frankrike er interessen for de gamle klassikerne umettelig.

Samarbeid for seilere

Norges Seilforbund og Seilas har i dag inngått en ny avtale om samarbeid, som skal bringe seilere fra hele Norge nærmere hverandre.

Tilbake som sjef

Øystein Bredal-Thorsen er ansatt som sjef for Navico I Norge, med ansvar for salg og distribusjon av Simrad og Brooks & Gatehouse.

Siren satser

Norges Seilforbund har sammen med Olympiatoppen innkalt til pressemøte idag for å presentere Siren Sundbys siste planer. Hun har nå  bestemt seg for å satse i Yngling mot OL i 2008

Gratulerer med dagen, Kong Harald

Et samlet Seilernorge gratulerer idag Kong Harald V med 70 års dagen og ønsker ham fortsatt mange gode år på regattabanen.

Klokker til Golding og Thomson som har begravet stridsøksen

Mike Golding og Alex Thomson la rivaliseringen bak seg i kampen om liv og død i Sydishavet. Igår fortalte de et interessert seilerpublikum om dramaet i Velux 5 Oceans regattaen.

Buckingham Palace igår, Roklubben imorgen

Soloseileren Mike Golding fikk igår tildelt OBE (Order of British Empire) av Dronningen på Buckingham Palace igår. Imorgen kan du møte ham på Roklubben

Mat for båtfolket

Seilas' frilanser Erik Røed har skrevet bok for sultne båtfolk.

Strømquist og Denneche prøver seg sammen i 49er

Under Grade 1 regattaen  på Mallorca i Påsken, skal Strømquist ha en gjesteopptreden ved roret nom bord i Denneches 49er. Han har vært singel med 49eren sin et halvt års tid, og er på jakt etter en ny rormann.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen