Søk i arkivet

Båtfolk

Burre vant første del av skiyachtingen

Første del av Musto Millet Ski & Yachting 2007 er unnagjort. Hans Petter Buraas var raskest i Tryvann, men Melgeslaget til Lasse Kjuus leder samlet med 20 poeng.

Seilforbundets generalsekretær takker av

Etter nesten syv år i stillingen som Generalsekretær i NSF har Morten Johnsen valgt å ta et nytt skritt i karrieren. Han har takket ja til et tilbud om å bli juridisk rådgiver i Norges Idrettsforbund.

ARC-skipper går til D-Yachts

Kaptein Siri Laurendz på kvinnebåten «Queen of Hearts», som seilte Lagoon 440 over Atlanterhavet i ARCen, har begynt hos Dufour-importøren D-Yachts.

Presidentkandidater i TV debatt

Seilforbundets Stige Hvide Smith kaster seg inn i kampen om presidentjobben i NIF Idag møtet han en av konkurrentene i debatt.

Hvide Smith lanseres som idrettspresident

Den nyvalgte presidenten i Norges Seilforbund lanseres nå av sitt eget forbund som kandidat til vervet som president i Norges Idrettsforbund 

Foreningene i OAS slår seg sammen

Alle seilforeningene i Oslo og Akershus Seilkrets slår seg sammen og blir til en. Den nye kjempeforeningen skal administreres av KNS og vil få navnet KNOAS. - Kampen om båtplasser og om vannspeilet gjør denne sammenslåingen naturlig, sier generalsekretæren Jan-Erik Næss.

Stig Hvide Smith Seilforbundets nye president

Norges Seilforbunds ting er nettopp avsluttet med valg. Valgkomiteens instilling ble fulgt og den nye presidenten heter Stig Hvide Smith og er fra KNS

Løfterik samling for shorthandedfolket

Ca, 20 ihuga shorthandedseilere møtte frem i KNS lokalene på Bygdøy igår da Simen Løvgren hadde tatt initiativ til samling.

«Erna Signe» blir fransk?

En av de få gjenværende 12-meter båtene i Norge, «Erna Signe», står i fare for å forsvinne ut av landet. I Frankrike er interessen for de gamle klassikerne umettelig.

Samarbeid for seilere

Norges Seilforbund og Seilas har i dag inngått en ny avtale om samarbeid, som skal bringe seilere fra hele Norge nærmere hverandre.

Tilbake som sjef

Øystein Bredal-Thorsen er ansatt som sjef for Navico I Norge, med ansvar for salg og distribusjon av Simrad og Brooks & Gatehouse.

Siren satser

Norges Seilforbund har sammen med Olympiatoppen innkalt til pressemøte idag for å presentere Siren Sundbys siste planer. Hun har nå  bestemt seg for å satse i Yngling mot OL i 2008

Gratulerer med dagen, Kong Harald

Et samlet Seilernorge gratulerer idag Kong Harald V med 70 års dagen og ønsker ham fortsatt mange gode år på regattabanen.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen