Søk i arkivet

Båtfolk

Guttormsen tilbudt plass på Ericssonbåten

De norske sportssjefen i Seiling, Espen Guttormsen som har to jorden rundt seilaser bak seg er tilbudt jobb på det skandinaviske laget til Ericsson i Volvo Ocean Race. Nå teller han på knappene

Heder til norsk forhandler

Hunter Yachts deler hvert år ut hedersbevisninger til forhandlere som har vist særlig dyktighet i å ta vare på kundene. I år fikk den norske forhandleren gullprisen.

Skuffende lav pris på Seilforbundets auksjonsgave

Norges Seilforbunds bidrag til TV-aksjonen i år, en dag på fjorden med to 40 fots store seilbåter sammen med landslaget , oppnådde ikke den forventede pris på rundt 50.000 kroner. - Skuffende sier NSFs generalsekretær.

Kite mot 50 knop

Kiterne nærmer seg brettseilerne i fart, og verdens rakeste jente med seil er en kiter. Nå er det satt to nye rekorder.

Gi bud!

I forbindelse med TV-aksjonen 21. oktober på NRK, bidrar Norges Seilforbund (NSF) med eget arrangement hvor en bedrift kan seile med Siren Sundby.

Fire norske nominert

Når årets motorbåter skal kåres i Europa er fire av de nominerte norske.

Seiler jorda rundt vertikalt

Den britiske seileren Adrian Flanagan er godt på vei til å bli den første som krysser jorda i nord-syd retning i stedet for øst-vest. I morgen tidlig  fortsetter han fra Vardø.

Seiltrener angrer ikke på Burma-jobben

Sarpingen Stig Arild Pettersen jobber som landslagstrener i seiling for Burma. Statsviteren angrer ikke på at han takket ja til jobben.

Seilforbundet bidrar til TV aksjonen

Når TV aksjonen til inntekt for Unicef går av stabelen 21. oktober er et av auksjonsobjektene partnerseiling med OL mester Siren Sundby ombord

Russer funnet drivende i Irskesjøen i stjålet båt

Den russiske seileren var sulten og dehydrert etter å ha drevet på havet i tre uker uten mat eller drikke i en 12 fots båt, men han hadde overlevet flere større lavtrykk i området.

Arendalsseilere lei av respittseilas, - satser i entype

Etter syv år i LYS og IMS klassene har seilteamet “InSomnia” bestemt seg for å ta noen år med pause fra handikappseilingen i X-35. Det var etter årets VM i klassen IMS på Hankø at planer om ny båtsatsing for alvor kom opp, da alle om bord fikk smaken av å seile tette og mer intense baneseilaser.

Brettseiling for alle aldre

Akkurat nå holdes Kona Gold Cup i Frankrike. Der møtes gamle brettstjerner neste generasjon. Håkon Nissen-Lie som seilte OL i 1988 på brett er eneste norske.

Pris til losskøyte

Christiania Seilskuteklubb deler i år ut den årlige prisen til Stiftelsen Losskøyta Frithjof II i Larvik.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen