Søk i arkivet

Båtfolk

Reiselivmesse med piratinnslag

Både Caribbean Sailing Club og "Christian Radich" er på plass på Reiselivmessen Oslo 2012 på Fornebu for å kapre nye seilere til sine neste tokter.

KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS er populær hos sponsorene om dagen. Tidligere i uken forlenget klubben sin avtale med Fokus Bank og igår kunne Generalsekretær Jan-Erik Næss hente ut en splitter ny Volvo V70 som en del i en tre ås avtale med Volvo og forhandleren Egil Stenshagen.

KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS er populær hos sponsorene om dagen. Tidligere i uken forlenget klubben sin avtale med Fokus Bank og igår kunne Generalsekretær Jan-Erik Næss hente ut en splitter ny Volvo XC70 Volvo Ocean Race Edition som en del i en tre års avtale med Volvo og forhandleren Egil Stenshagen.

Duo med suksess i «Solo»

Fra kuling og storm i Atlanterhavet under Transat Jaques Vabre kommer Rune Aasberg og Simen Løvgren og holder foredrag innendørs.

Mørketid er drømmetid

Tredje nyttårsdag inviterte Boreal Yachting til seminar med Jimmy Cornell. Et hundretalls drømmere fra Narvik i sør til Kåfjord i nord møtte opp for å høre foredraget til seillegenden.

Foredrag om Clipper Around The World Race

Ole Saastad deltok i to etapper av amatørens jorden rundt-regatta Clipper Race. Førstkommende torsdag holder han foredrag i Oslo.

Jimmy Cornell til Tromsø på nyåret

Boreal Yachting har gleden av å være vertskap for den verdenskjente seileren og legendariske forfatteren Jimmy Cornell og hans kone Gwenda under deres nyttårsbesøk i Tromsø.

«Empire» tilbake i Atlanterhavet

Klokken 0115 natt til søndag rundet "Empire" Afrikas sørligste kapp, Kapp Agulhas. – Vi fikk ikke sett selve odden siden passeringen skjedde på natten, men lyset fra fyret og tettstedet i Struisbaai lyste godt opp på styrbord.

Juleønske fra «MAD»-jentene

– Håper så mange som mulig av ARC-seilerne møtes i Admirality Bay til julefeiring og viderefører tradisjonen fra i fjor, oppfordrer Rebecca Mahboubi og Mojgan Heydari fra ARC-2010-båten «MAD».

Siri Kamfjord satser videre med Lexington

Lagets opprinnelige båt, en IMX 40, ble nylig kondemnert som følge at det veltet i krybben under en av de mange høststormene.  Prosjektet Drømmen har valgt å gå til anskaffelse av X-41 One Design.

På venteliste for å hjelpe

At den gode gamle dugnadsånden er borte stemmer ikke når det gjelder viljen til å jobbe gratis i Redningsselskapet. I Oslo står nå 80 personer på venteliste som frivillige mannskap på skøytene.

En stolt toppsjef

Leif Ottosson leder Navico, som utvikler nye produkter raskere enn konkurrentene. – Det er det nye service-programmet jeg er mest stolt av, forteller sjefen til Seilas. Han er på snarvisitt i Oslo.

45 dager i en liten gul seilbåt

Svenske Sven Yrvind har seilt til Martinique i sør-østlige Karibien.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen