Søk i arkivet

Båtfolk

KNS landet ny stor sponsoravtale

KNS er i vinden hos sponsorene for tiden. Nylig fortlenget foreningen avtalen med Volvo og Stenshagen Bil og i denne uken undertegnet Fokus Bank ny tre års avtale.

Andhøy på ny Antarktis-tur

Newzealandske myndigheter har varslet at Jarle Andhøy var i landet tidlig i januar etter å ha søkt Polarinstituttet om tillatelse til å besøke Antarktis.

Til Düsseldorf for å tyvtitte

Arnt Ottesen venter som første nordmann på sin nye Jeanneau Sun Odyssey 509 som kommer til sommeren. I helgen måtte han ned og tyvtitte på nyheten i Düsseldorf.

Fortsatt dragkamp om «Britannia»

– Avtalen med kreditor er klar og ligger til signering, sier Sigurd Coates som regner med at «Britannia» vil være klar for slep i løpet av dagen.

Kjøpte charterbåt billig

Kameratene Asgeir Husum og Fabian Forster syntes det var for dyrt å kjøpe båt i Norge. Isteden valgte de å investere i en Oceanis 40 via en Yacht Managament-avtale. For Leif Nesheim fra Rennesøy ble ikke Yacht Management-kjøpet så innbringende som forventet.

«Berserk» går som planlagt

Premieren på «Berserk» til Sydpolen går som planlagt etter at Oslo tingrett har bestemt seg for ikke å stoppe TVNorge-serien.

Reiselivmesse med piratinnslag

Både Caribbean Sailing Club og "Christian Radich" er på plass på Reiselivmessen Oslo 2012 på Fornebu for å kapre nye seilere til sine neste tokter.

KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS er populær hos sponsorene om dagen. Tidligere i uken forlenget klubben sin avtale med Fokus Bank og igår kunne Generalsekretær Jan-Erik Næss hente ut en splitter ny Volvo V70 som en del i en tre ås avtale med Volvo og forhandleren Egil Stenshagen.

KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS er populær hos sponsorene om dagen. Tidligere i uken forlenget klubben sin avtale med Fokus Bank og igår kunne Generalsekretær Jan-Erik Næss hente ut en splitter ny Volvo XC70 Volvo Ocean Race Edition som en del i en tre års avtale med Volvo og forhandleren Egil Stenshagen.

Duo med suksess i «Solo»

Fra kuling og storm i Atlanterhavet under Transat Jaques Vabre kommer Rune Aasberg og Simen Løvgren og holder foredrag innendørs.

Mørketid er drømmetid

Tredje nyttårsdag inviterte Boreal Yachting til seminar med Jimmy Cornell. Et hundretalls drømmere fra Narvik i sør til Kåfjord i nord møtte opp for å høre foredraget til seillegenden.

Foredrag om Clipper Around The World Race

Ole Saastad deltok i to etapper av amatørens jorden rundt-regatta Clipper Race. Førstkommende torsdag holder han foredrag i Oslo.

Jimmy Cornell til Tromsø på nyåret

Boreal Yachting har gleden av å være vertskap for den verdenskjente seileren og legendariske forfatteren Jimmy Cornell og hans kone Gwenda under deres nyttårsbesøk i Tromsø.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.

Søk

Gå til toppen