Søk i arkivet

Båtfolk

Seilmaker får eksperthjelp

Boding Segel får hjelp av Volvo Ocean race seileren Maguns Woxén for å utvikle seil.

Andhøy løy om tillatelse

I et intervju med NRK i forrige uke hevdet Jarle Andhøy at den russiskregistrerte båten han seiler skal ha fått tillatelse fra russiske myndigheter for å seile i Antarktis, Dette bestrider Polarinstituttet.

Satser på eldre seilbåter

Martin Kamperhaug har tro på at flere nå velger å pusse opp båten en å selge billig.

Even Larsen vil bli svensk mester

Even Larsen intervjues her av Arne K Larssen på bloggen regatta.nu. Sammen med svenske Bengt Falkenberg satser Larsen på SM i Expressklassen til sommeren.

Mange støtter Andhøy

Jarle Andhøy får kritikk fra flere hold for sin ekspedisjon til Antarktis, hvor målet er å finne spor etter «Berserk» som forsvant 22. februar i fjor. Flertallet av Seilas' lesere  sier likevel at de støtter ekspedisjonen.

Bekymret for blindpassasjer

New Zealands statsminister John Key er bekymret for sikkerheten til newzealenderen som er blindpassasjer på Jarle Andhøys båt.

Sang for seilere

- Stevie Riks elsker å parodiere, denne gang går det ut over både Beatles og Beach Boys.

Andhøy vurderer IKKE å snu

Det er ikke riktig, som enkelte medier har hevdet de siste dagene, at Jarle Andhøy vurderer å snu.– Det har jeg ingen planer om, sier han til NRK.no

KNS landet ny stor sponsoravtale

KNS er i vinden hos sponsorene for tiden. Nylig fortlenget foreningen avtalen med Volvo og Stenshagen Bil og i denne uken undertegnet Fokus Bank ny tre års avtale.

Andhøy på ny Antarktis-tur

Newzealandske myndigheter har varslet at Jarle Andhøy var i landet tidlig i januar etter å ha søkt Polarinstituttet om tillatelse til å besøke Antarktis.

Til Düsseldorf for å tyvtitte

Arnt Ottesen venter som første nordmann på sin nye Jeanneau Sun Odyssey 509 som kommer til sommeren. I helgen måtte han ned og tyvtitte på nyheten i Düsseldorf.

Fortsatt dragkamp om «Britannia»

– Avtalen med kreditor er klar og ligger til signering, sier Sigurd Coates som regner med at «Britannia» vil være klar for slep i løpet av dagen.

Kjøpte charterbåt billig

Kameratene Asgeir Husum og Fabian Forster syntes det var for dyrt å kjøpe båt i Norge. Isteden valgte de å investere i en Oceanis 40 via en Yacht Managament-avtale. For Leif Nesheim fra Rennesøy ble ikke Yacht Management-kjøpet så innbringende som forventet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen