Søk i arkivet

Båtfolk

Messe-foredrag med Ruth og Sissener

I kveld er det duket for foredrag med både OL-seiler Kristian Ruth og 12mR-seiler Einar Sissener i hall B på Sjøen for alle.

Om bord i Sodebo

Gustav Morin har seilt med soloseileren Thomas Coville rett før han startet sitt jorda rundt forsøk. Artikkelen kan du lese i nyeste Seilas, og filmen kan du se her.

Video fra «Sjølyst Marina»

Pål Andreassen har satt sammen et kjapt innslag fra fredagens sceneshow på Sjøen for Alle.

Messeåpning med sjøfartsdirektøren og kronprinsen

Sjøen for alle 2011 ble åpnet i dag klokken 1200 av sjøfartsdirektør Olav Akselsen. Kronprins Haakon var også til stede.

Seilerboka endelig ferdig

Å lage seilernes bok har vært tidkrevende forteller forfatterne som nå trener på å signere bøker før det store innrykket på Lillestrøm.

– Har inspirert ungdommen

Selv om han er stiller spørsmål om bedømmingkraften, minner Generalsektretæren i KNS om at Jarle Andhøy har bidratt til å sette seiling på kartet for mange.

Innsamlingsaksjon for Japan

Elvstrøm Sails har opprettet en innsamling «Båtfolkets støtte til tsunamiofrene» på Røde Kors sin webside og oppfordrer alle båtfolk til å gi sitt bidrag.

«Mange» Olsson til Sjøen for Alle

En av legendene i Skandinavisk seilsport, Magnus «Mange» Olsson kommer til Sjøen for alle førstkommende fredag for å snakke om sitt eventyrlige seilerliv.

Helt Coco Loco!

Kom og opplev Terje "Coco Loco" Dahl fortelle og vise bilder fra sitt eventyrlige liv i Stillehavet.«Fram XVI» er solgt, men blir i Norge

Det er gjengen bak Wolfpack som har kjøpt Kongens TP 52 og vil bruke den ekstreme båten til både regatta og corporate seiling.

Har like mange spørsmål som de pårørende

Jarle Andhøy svarte i kveld på kritikken mot «Berserk»- ekspedisjonen til Sydpolen på NRK.

Høytidlig feiring om bord i «Empire»

2 x barnedåp, en bursdag - og en overraskelse i Australia...

«Berserk»-Jarle og Samuel hjemme

Jarle Andhøy og Samuel Massie fra «Berserk» landet lørdag kveld i Norge.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen