Søk i arkivet

Båtfolk

Andhøy gir På Kanten-prisen til de etterlatte

Etter å ha mottatt «På Kanten»-prisen tok Jarle Andhøy med seg festivalprisen til Larvik, der den går videre til det etterlattes familier i forbindelse med lanseringen av det nye prosjektet «Rabalder».

Fleksibel båtmegler

Denne morsomme animasjonsvideoen viser båtmegleren som har sine prinsipper, men som likevel er villig til å strekke seg når det kommer til den neste forretningen.

Europa protester mot norsk båttoll

De særnorske toll- og avgiftsbestemelsene som har gjort det umulig for utenlandske turseilere å legge båten i opplag i Norge har vakt oppsikt. Nå har den euopeiske båtunionen EBA skrevet brev til Stoltenberg.

Jeanneauklubben har intervjuet «Mange» Olsson

Magnus «Mange» Olsoon har seilt jorden rundt seks ganger, har deltatt i America's Cup og er en av Skandinavias mest populære seilere. Her kan du lese Jeanneauklubbens intervju med ham.

Siren røyk ut

Siren Sundby tok en tøff sjanse da hun utfordret Trine Haltvik til nattduell i Mesternes Mester. Det straffet seg.

Malvik og Stjørdal Seilforening stiftet

Det gror i seil Norge og med våren så en ny seilforening dagens lys i Trøndelag.

Fredagsfilm med Branson, Winslett and Robinson

Da OL vinner og TV vertinne Shirley Robertson kom seg ombord Virgin-sjefen Richard Bransons katamaran sammen med den Oscar vinnende skuespilleren Kate Winslett på de britiske jomfruøyene, var dette resultatet:

Sesongåpning på Oscarsborg og Hjellestad

Jeanneauklubben invitere medlemmer til vårtreff på Oscarsborg 20.-22. mai, med påfølgende treff på Hjellestad for vestlendingene helgen etter.

Ønsket til Australia.

Risør Trebåtfestival er ifølge pressemlding ønsket som samarbeidspartner til den internasjonale trebåtsfestivalern i Hobart på Tasmania

Sverger til Hallberg-Rassy

Peter Røsholm har nettopp vært på påsketur med sin syvende Hallberg-Rassy.

JULEREPRISE: BESTIKKET «Fram» – polarhistoriens dronning

I 2011 var det jubileumsår for Fridtjof Nansen og Roald Amundsen, og i Bestikket i nr. 4 i 2011 stilte Ragnar Kvam jr. spørsmålet: Hvor ville våre to helter vært uten polarskipet «Fram»?

Windsurfing i Italia

30 barn og ungdom med familie til brettsamling i Garda i påsken.

Tollsaken: Europeisk krav om nye regler

På et møte i European Boating Association (EBU) på Mallorca nylig ble de norske reglene for vinteropplag i Norge tatt opp. Det ble besluttet å henstille til Regjeringen om å bringe reglene i overensstemmelse med EUs regelverk.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen