Søk i arkivet

Båtfolk

Knock down i Det indiske hav

Natt til onsdag klokken 0310 ble Eivind vekket av et kraftig brak - og fossende vann inn i «Empire». Egentlig skulle han ikke på vakt før klokken 0400... Etter å ha tømt munnen for vann stormet han opp i cockpiten, men Heidi var ikke der!

Tøffe tider i bransjen

Blue Peter trekker seg fra Båter i Sjøen, og satser heller på lokale aktiviteter.

Britisk forfatter søker vinterhavn i Norge

Judy Lomax, kjent britisk langturseiler og forfatter av havneguiden «Imray/Royal Cruising Club pilot for Norway», er nå på vei fra Shetland til Norge og håper å bli en av de første utenlandske turseilerne som får tillatelse til å etterlate båten i norsk havn frem til neste sommer.

Nytt håp for danske piratgisler

En dansk seilerfamilie som i et halvt år har vært fanger hos somaliske pirater kan bli satt fri. Dette melder nettavisen Somalia Report.

Norske Najad-eier rammes ikke

Najads kunder i Norge vil fortsatt får service hos oss , sier den norske forhandleren etter at Najadvarvet er konkurs.

Ukens tips fra seilerboka

Nå er det tid for turseiling! Den mest populære formen for seiling her i landet er turseiling langs kysten. Norges seilforbund gir deg ukens seilertips i samarbeid med Seilerboka.

Bestikket: En seilas i oldtiden

Jeg har vært på en annerledes seiltur. Jeg har seilt på Nilen. Jeg har seilt på vannveien som la grunnlaget for en av verdens eldste sivilisasjoner, kjennetegnet ved faraoenes pyramider, tem- pler og hieroglyfer. Jeg har – for å bruke en klisjé – foretatt meg noe som hører til de hundre ting du bør gjøre før du dør. Å seile med en feluka på Nilen er som å ferdes i en tidsmaskin, tilbake til klassisk oldtid.

Se 14-åring knuse «Norsteam»

Vidar parkerer Ventelo Norsteam etter runding Slemmestad i Færder'n. Se film

Seilglede i regn

Vi får flotte bilder av seilglede i regnværet. Send mms til 2077og bli sett i Færder'n.

Vinn kamera i Færder'n

Send mms-bilde til Seilas.no fra årets Færderseilas og bli med i trekningen av et nytt digitalkamera samt andre fine premier.

Kjempesjanse til å seile «Carmen»

Har du lyst til å seile den vakre 8-meteren, har du muligheten i sommer.

Andhøy gir På Kanten-prisen til de etterlatte

Etter å ha mottatt «På Kanten»-prisen tok Jarle Andhøy med seg festivalprisen til Larvik, der den går videre til det etterlattes familier i forbindelse med lanseringen av det nye prosjektet «Rabalder».

Fleksibel båtmegler

Denne morsomme animasjonsvideoen viser båtmegleren som har sine prinsipper, men som likevel er villig til å strekke seg når det kommer til den neste forretningen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen