Søk i arkivet

Båtfolk

Tar farvel med båten

Paul Rønstads store kjærlighet er «Føyk». Colin Archeren han selv har bygget og som har tatt ham trygt over Atlanteren flere ganger – uten annet mannskap enn ham selv, uten motor og uten kommunikasjon. Sykdom setter stopper for båtlivet.

Seilkurs for barn og familier

13. mars holder Pauline Book Bratbak og Paul Bratbak kurs i Åsgårdstrand Seilforening. Tema er "Planlegging og gjennomføring av seiltur med barn"!

Noe skal en bruke vinteren til...

Så hvorfor ikke seile utfor med Optimistjolla?

Uenige om konkursårsak

Hanse Yachts AG salgsjef for Nord-Europa Kai Hinrichs er ikke enig med Strømquist angående konkursårsaken for Nelson Marine. Hinrichs er likevel ikke bekymret for salget av Hanse og Moody-båter i Norge.

– Vil være selvmord å ikke rydde opp

 – Selv om opprydningen etter konkursen hos D-Yachts kostet meg og Dufourverftet mye var jeg aldri i tvil om at dette måtte gjøres for å redde båtens omdømme for fremtiden i Norge, sier nåværende Dufour-forhandler Per Øyvind Iversen. Mange Hanse-eiere håper nå at Hanse Yachts vil gjøre det samme for alle berørte eiere.

Nelson Marine-kunder stiller dårlig

I norsk forbrukerlovgivning er retten til å reklamere på et produkt utvidet til å omfatte også det som kalles tidligere salgsledd. Dette vil si at man kan rette reklamasjonen til produsenten hvis selgeren går konkurs. Men denne loven gjelder ikke i Tyskland.

Godvilje, ikke plikt

– Vi vil yte service til flest mulig av de berørte Hanse-eierne, sier salgssjef for HanseYachts AG Nord-Europa Kai Hinrichs under et møte i Leangbukta denne uken.

Best til lands og vanns

Kari Schibevaag vant i helgen verdensmesterskapet i snøkiting. For bare kun få måneder siden ble hun vinner av verdens- cupen på vann. Nå gjør hun det igjen på snø.

«Tresbelle» tilbake til norsk farvann

Arne Brun-Lies velkjente Norbelle 37 «Tresbelle» får Brønnøysund som sin neste havn. Det ble klart etter inspeksjonstur til USA siste uke. Se den rørende og spesielle videoen her.

Invitasjon til ISAF sikkerhetskurs

NORLadies.no koordinerer ett nytt ISAF sikkerhetskurs 6.-7. februar.

Sirkus på jordomseiling

 Zirk Mir er navnet på en gruppe på fem unge menn som har kommet sammen for å realisere drømmen om å kombinere sirkusyrket med jordomseiling.

Uklart om service-ansvar etter konkurs

(Oppdatert 22.01) I ly av Nelson Marines konkurs hersker det uklarhet rundt hvem som tar ansvaret for servicen på Hanse-båter som er kjøpt før april 2009.

16-åring rundt Kapp Horn

Jessica Watson ønsker å bli verdens yngste jordomseiler. Se video hilsen fra Kapp Horn.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen