Søk i arkivet

Foto: Johan J. Petersen
Foto: Johan J. Petersen Foto:
Foto: Thomas Andersen
Foto: Thomas Andersen

De beste skøytebildene

Seilskøyteklubben Colin Archer holder fotokonkurranse. Her er noen lekre smakebiter.

Så lang har Seilskøyteklubben Colin Archer kommet inn 147 bilder til årets konkurranse og 936 bilder totalt siden konkurransen ble startet opp i 2006. Fristen går ut på søndag, og klubben håper på over 1000 bilder.

Klubbens nettsider og Facebooksider flommer over av vakre fotografier om dagen, både fra tidenes sommer og fra tidligere sommere.

– I tillegg til at de sprer glede i en mørk årstid håper innsenderne at deres bilder vil få plass i SSCAs kalender for 2014, uttaler Truls A. Antonsen som organiserer fotokonkurransen. – De 12 beste bildene får plass i kalenderen, nivået er høyt så konkurransen om å komme med blir hard.

Årets bilder er å se på klubbens Facebooksider, alle bildene som noensinne er sendt inn til fotokonkurransen er å finne på SSCAs hjemmesider.

Konkurransen er åpen for alle, det eneste kravet som stilles er at seilskøyter er motiv eller tema for bildene. Siste frist for å sende inn bilder er søndag 27. oktober ved midnatt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen