Allures 45 er en av båtene du kan se på utstillingen. Båten kan du også lese om i siste nummer av Seilas som er på vei ut i butikkene.
Hans Lange arrangerer messe, foredrag og sosial kveld for Langturseilere i slutten av mai.

Vil samle langturseilerne

Lange Maritime arrangerer foredrag, utstilling og sosialt treff for langturseilere i Leangbukta.

Publisert Sist oppdatert

25. og 26. mai blir det foredrag, utstilling og sosialt treff innerst i Leangbukta.

– Arrangementet Langturcamp er i regi av Lange Maritime, og vi har fått med oss flere partnere, blant annet Seilas og World Cruising Club og diverse fagfolk og utstyrsleverandører, forteller Hans Lange til Seilas, og legger til: Vi ønsker å skape en helg med langtur som tema. For de som drømmer om å dra, og for de som allerede har vært på tur. En sosial helg med utveksling av erfaring og påfyll av ny kunnskap.

ARC reunion

World Cruising Club, som arranger ARC er med under Langturcamp. De vil fortelle om hva de kan tilby langturseilere og holde foredrag. Lørdag kveld vil det bli karibisk kveld på brygga med grilling. Det er mulig å komme til arrangementet landveien, men vi håper også mange kommer sjøveien, med egen båt. Det er mulig å ankre opp utenfor Hvalstrand, og ta jolla inn, eller benytte seg av begrenset brygge plass i Leangbukta, forteller Lange. Han håper arangementet kan bli et sted hvor tidligere ARC-seilere og andre langturseilere kan møtes, og dele opplevelser.

Matnyttig kunnskap

Både lørdag og søndag vil det bli holdt foredrag av langturseilere, World Cruising Club og leverandører. Heidi og Eivind Bogerud vil vise bilder og fortelle fra sin syv år lange jordomseiling i Bavariaen «Empire». Paret fikk to barn underveis, og fikk også oppleve det å seile med baby om bord. Det blir også muligheter for å studere «Empire» som vil ligge til brygga.

Utstyr for havet

Under Langturcamp vil det også bli holdt en miniutstilling. Diverse leverandører med aktuelt utstyr for langturseiling vil være på plass. Det vil også Lange Marine som vil vise frem Allure 45 og RM 1250 for publikum.

Arrangementet vil være gratis, men det kreves en påmelding. Les mer om Langturcamp her.

«Empire» kom i høst hjem fra syv år seiltur. Båt og mannskap treffer du på Langturcamp.