Ny nettside for utleie av båt

Tilbyr gratis søk etter feriebåt for privatpersoner.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Det er danske Seatravel som står bak den nye nett-tjenesten for båtfolket og de som drømmer om båtferie. Fotos: Scancharter.

Lyst å seile, men finner ingen utleiefirmaer akkurat der du vil seile i ferien? Nå kan du søke etter private utleiere som tilbys leie av båten sin der de bor.

Motor, seil eller kanalbåt?

Nettsiden www.scancharter.com er en yacht charter-portal på hvor man kan søke etter private utleiebåter i Norge og utlandet Tilbudet inkluderer alle typer båter; fra små seilbåter til luksus motorbåt, fra kanalbåt i Frankrike til kystseiling i Norge eller utlandet.

Scancharter.com er rettet mot båtinteresseret i Skandinavia og Nord-Europa, og er derfor tilgjengelig på fem forskjellige språk.

Solid selskap i ryggen

Det er det store, danske charterselskapet Seatravel som står bak den nye nettjenesten. Seatravel tilbyr seilbåtutleie over hele verden, i tillegg til motor- og kanalbåtferie flere steder.

– Målet er å gjøre det enklere for folk som ikke har egen båt å få en god ferieopplevelse på vannet, sier Mads Christiansen fra Seatravel.

Gratis

Det er gratis å laste opp båten sin på www.scancharter.com/nb for både private og profesjonelle båtutleiefirmaer.

– Vi er glade for at det allerede er over 100 båter til leie på nettsiden. Dette betyr at de besøkende har mange båter å velge mellom, sier Christiansen.