Sverre Erik og båten Vagabond Virgin ble vi kjent med i Stillehavet og New Zealand i 2007/8. Det ble gledelig gjensyn i Stavanger.
Familien i Farsund.
Marius' 2-års dag 21. oktober ble behørig feiret under seilasen fra Haugesund og i Stavanger. På 2 år har Marius seilt ca 22000 nautiske mil.
«Empire» i Farsund. Det har vært god plass i alle havner langs kysten...

HJELP!! –Vi nærmer oss hjemmehavnen...

Sakte men sikkert nærmer «Empire» seg Oslo Motorbåtforening i Bestumkilen, hvorfra hun kastet loss i juli 2005.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE:I Farsund ble vi invitert om bord i Redningsskøyta Ægir – med omvisning. Etter kort opplæring kunne Eirik styre kameraet. Alle foto:«Empire».

«Empire» ankom Tromsø og Norge i slutten av august. Siden har ferden gått sydover. Langs kysten har det blitt mange gledelige gjensyn med familie og venner. Også noen av Seilas lesere har dukket opp for å ønske oss velkommen. Morsomt har det vært med alle hyggelige tilbakemeldinger fra fremmede - på artikkelene vi har skrevet i Seilas, på Seilas web og på våre egne web sider.

Hvor skal kursen gå?

Da vi kastet loss fra Stavanger ble kursen satt sydover langs Jærens Rev. Om bord ble det diskutert hvorvidt kursen burde settes mer mot SSV, istedenfor østover mot Lindesnes. Foreløpig har fornuften seiret (eller har den det???). Natt til onsdag fortøyde «Empire» i Farsund, som siste stopp før «Kapp» Lindesnes..." De første foredrag fra turen er allerede bestilt. Vi synes det er gøy at interessenter allerede har meldt seg for å høre om våre opplevelser og erfaringer. Kanskje kan det hjelpe oss til å forlenge turen eller til å gjenoppleve deler av turen – tross at vi etterhvert skal inn i en ”vanlig” tilværelse på land.

Dato’n satt

Planen er å legge til i Oslo Motorbåtforening i Bestumkilen lørdag 3. november kl 1200. Da vil «Empire» ha vært på tur i 7 år og 4 måneder. Angsten om bord er til å ta og føle på. Selvsagt gleder vi oss til å komme hjem og til å møte familie og venner. Allikevel er det skremmende å tenke på at turen snart er slutt og at vi skal tilpasse oss et liv på land. Jobb – barnehage – tidsskjema – stressede mennesker – kø - Det er med blandede følelser vi sikter oss inn mot Oslo. Det gjelder å nyte hver eneste dag innover fjorden!

 Ship O’Hoi – Heidi, Eirik, Marius og Eivind

www.sy-empire.com

HAUGESUND: Gledelig gjensyn, da Signe plutselig stod på kaia med sønnen Mikkel – ”Hei, kjenner dere meg ikke igjen?” sa hun fra kaikanten. Sist vi traff Signe var hun 15 år...