Søk i arkivet

Utstillere ønskes

I dag åpner Risør Trebåtfestival for gratis påmelding for båter, og reduserte priser til utstillere.

Pressemelding fra Risør Trebåtfestival.

For alle båteiere og utstillere som er raskt ute kan det være litt penger å spare. Risør Trebåtfestival informerer nå om at påmeldingene til årets trebåtfestival har startet. På lik linje med tidligere år så vil det frem til 1. april være gratis påmelding for båter og sterkt reduserte priser for utstillere, så nå gjelder det å melde seg på.

Etter 1. april vil administrasjonsgebyret være kr 250,- for å melde på en båt. Som utstiller får man plass i Risør havn under hele festivalen uten å betale den alminnelige havneavgiften. Opptil fire av mannskapet får gratis festivalpass som gir adgang til utstillerområdet og ikke minst konserter og tilstelninger under alle festivalens fire dager.

Risør Trebåtfestival som regnes som det viktigste kystkulturarrangementet i Norge, går av stabelen i den hvite by ved Skagerrak i perioden 2. august til 5. august.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen