Nordstoga til Trebåtfestivalen

Nordstoga til Trebåtfestivalen

Odd Nordstoga blir årets festivalartist på Stangholmen.

Publisert Sist oppdatert

TIL RISØR: Odd Nordstuga.

Pressemelding:

Under Risør Trebåtfestival vil det selvfølgelig alltid være trebåtene som er hovedattraksjonen, men det er også en rekke andre kulturelle innslag under festivaldagene. Og i år overgår festivalen seg selv med høydepunkter. Nå er det endelig klart hvem som skal underholde på Stangholmen på torsdagskvelden. Det er ingen ringere enn Odd Nordstoga som er booket av Dag Eikeland og som dermed inngår i festivalprogrammet for årets trebåtfestival. Det forventes stor pågang på billettene til denne stemningsskapende artisten. Så her gjelder det å være tidlig ute.

Odd Nordstoga er luringen og trubaduren som har lagt hele Norge for sine føtter. Etter stor suksess med “Luring” i 2005, “Heim te Mor” i 2006, “Pilgrim” i 2008, og sist men ikke minst braksuksessen “Strålande jul” sammen med Sissel Kyrkjebø. Sist høst var Odd igjen klar med et nytt album. “November” gikk rett inn på 1 plass på VG-lista, og mottok strålende kritikker i pressen.

Nå er altså denne spennende artisten klar for trebåtfestival og Stangholmen.  – Og vi vet hva vi får av Nordstoga, vi får kvalitet, sier Eikeland. Han tilføyer at Nordstoga er en av Norges beste live-artister og leverer alltid god konserter, samtidig passer artisten helt perfekt både for festivalen og Stangholmen, rett og slett fordi han står for det som er ekte. Derfor gleder vi oss til å ønske ham velkommen på Stangholmen torsdag 4. august. Men samtidig er Eikeland frempå og forteller at dette bare er et av flere spennende arrangementer det nydelige stedet skal ha i sommer. Så følg med, Stangholmen er stedet å være denne sommeren, sier Eikeland med et stort smil.

Dag Eikeland kan videre informere om at billettene til Odd Nordstoga konserten vil bli solgt gjennom Billettservice.no. For det er viktig å presisere at denne konserten ikke vil inngå i festivalpasset, men derimot være en egen billett som må kjøpes.

Risør Trebåtfestival som regnes som det fremste kystkulturarrangementet i Norge, går av stabelen i den hvite by ved Skagerrak i perioden 4. august til 7. august.