Sildebordet starter fredag...
Himmel og hav i Florø

Himmel og hav i Florø

Til helgen er det klart for Himmel og hav - festivalen i Florø. Den starter 17.juni med Sildebord  og konserter. Lørdag og søndag blir det båtmesse i sentrum med gratis inngang og teater i havgapet.

Publisert Sist oppdatert

FEST: Til helgen er det igjen Himmel og hav-festival i florø. Foto: florø.no/nyhende/himmel-og-hav

Fredag klokken18.30 åpner det 20. sildebordet i Florø by med påfølgende sildedans i Flora Samfunnshus. Senre på kvelden er det duket for konsert på Haavebua med The Young Folk og El Cuero./f

Lørdagen markeres Laksens dag, mens Båt- og fritidsmessa åpner klokken 11 med gratis inngang. Det blir kokkekamp for barn på Torget klokken 11, gratiskonsert med Dina Misund klokken 12  og The Young Folk klokken 15.

Ordførerkandidater til kamp

Ordførerkandidatene Bente Frøyen Steindal og Bengt Solheim Olsen stiller til kokkekamp mot Per Øyvind Helle og Roy Austbø på torget klokken 13, hvor det også blir servering av forskjellige retter, med boder og stands i byen.

Lag din egen laks

Barna inviteres til å komponer sin egen lakserettet mellom klokken 12 og 15 på torget. Kinnaspelet starter klokken 13.

Vet du om en festival, regatta eller annet spennende arrangement langs sommerkysten? Du kan selv legge informasjon inn i vår kalender på havna.com  eller send ditt tips til linn@seilas.no