Erik Kamfjord , foto: Jon Petter Tanem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søker frivillige

KNS  søker frivillige båteiere med båter til sin årlige aktivitetesdag for pasientene på Sunnås sykehus og som banemannskap under Færdern.

Publisert Sist oppdatert

ARKIVFOTO: Fra Færdern.

Onsdag 8. juni holder KNS sin årlige aktivitetsdag for pasientene på Sunnås Sykehus, og trenger i den forbindelse tre båter som kan stille og være med.

Arrangementet organiseres av Jan Erik Næss, og interesserte kan melde seg til turseiler@kns.no.  Arrangementet starter ved bryggen på Steilene kl 14, og vil være ferdig slik at de som skal seile Turseilercupen rekker dette!

 

Vaktbåter til Færdern

Arrangøren søker noen som kan stille med vaktbåter Færderseilasen 17. til 19. juni 2011. – Færderseilasen trenger banemannskap. KNS har en stor utfordring i å skaffe nok mannskap til arrangementet, og trenger hjelp med vaktbåter v/Filtvedt og Mefjordbåen. Vaktbåtene er velkomne til å delta på festlighetene i Horten. Kontakt per@kns.no.

Nye ærefulle verv

På styremøtet 24. mai ble Erik Kamfjord utnevnt  til eskadresjef, mens  Erich Kuhle ble utnevnt til vise- eskadresjef. Begge deltar på sommerens Vikingetreff i Helsingfors.