Bli med på skotsk Malt-cruise

Bli med på skotsk Malt-cruise

Vestkysten av Skottland og Hebridene er et spennende sted å seile, ikke minst om du deltar i den årlige Malts Cruise-seilasen.@font-face { font-family: "Times";}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 14pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; Vestkysten av Skottland og Hebridene er et spennende sted åseile, ikke minst om du deltar i den årlige Malts Cruise-seilasen.

Publisert Sist oppdatert

KULTURSEILAS: Whisky og seiling står på programmet til sommeren. Foto: World Cruising.

Hver sommer møtes turseilere fra hele Europa til turseilasen «The Malts Cruise» som går fra Oban til Tobermory på vestkysten av Skottland.

Under den ti dager lange seilturen er det lagt inn besøk hos mange av de mest kjente maltwhisky-produsentene. Hver dag samles deltagerne i hyggelige havner. Her får man oppleve skotsk gjestfrihet og mye interessant historie – ikke minst om de norske vikingene som etterlot seg mange minner der borte.

Det er World Cruising som står bak ARC-seilasen som også arrangerer The Malts Cruise. Påmelingsfristen er 30. april og starten går fra Oban 10. juli, mens det avslutningsfest i Port Ellen 21. juli. Det er lurt å melde seg tidlig, for det er satt et tak på 50 båter for årets cruise.