Norsk seilskute-offensiv i Düsseldorf

Mens medseilere og mannskap om bord på «Sørlandet» nyter varme dager i Karibia og Mellom-Amerika, selges sommerens tokter på verdens største båtmesse.

Publisert Sist oppdatert

PÅ OFFENSIVEN: "Sørlandet" beskrives ofte i det internasjonale Tall Ships-magasiner som en av verdens vakreste seilskuter. Her er hun fotografert fra konkurrenten «Christian Radich» under Tall SHips Race i 2009./Linn K. Hansen.

Er du i Düsseldorf og er intererssert i skuteseiling, så ta turen innom hall 14. Her finner du Fullriggeren «Sørlandet» på stand nummer 50.

For mens medseilere og mannskap koser seg i Karibia og Mellom-Amerika, selges og reklameres det for nye tokter i Tyskland denne uken.

Fullriggeren, som til vanlig har hjemmehavn i Kristiansand,  er allerede påmeldt til sommerens Tall Ships Race. Blant verstbyene i årets Tall Ships Race er Stavanger i slutten av juli.

Skuta krysset Atlanterhavet med canadiske "Class afloat" rett før jul, og etter å tilbrkat julen på Togabo gikk ferden til Colombia, Costa Rica før skuta ankom det lille landet Belize, som ligger nord i Karibia med grenser til Mexico.

Les mer om sommeren progam her.