Logokonkurranse for ny seilforening

Logokonkurranse for ny seilforening

Bærum og Vestfjordens Seilforening skal slå seg sammen og utvikle et nytt seilsportsenter på Fornebu. Nå inviterer foreningene til logokonkurranse for den sammenslåtte foreningen,

Publisert Sist oppdatert

Begge foreningene er godt etablerte foreninger med lang historikk og gode sportslige resultater. Foreningen ønsker å være blant de ledende seilforeninger i landet når det gjelder sportslige resultater og samtidig ha rom for de som i større grad bare ønsker å utfolde sin seilglede.

Begge seilforeningene har i dag tradisjonelle logoer og stendere. Det er et ønske å utvikle en ny logo for den nye foreningen, selv om navnet fra Bærum Seilforening videreføres.

 

Konkurranseregler

Konkurransen er åpen for alle som ønsker å delta. Kunngjøring om konkurransen vil gjøres gjennom seilforeningenes sider på Internett, e-post til medlemmene, direkte kontakt med relevante miljø som er mulige kandidater.

Foreningen forbeholder seg rett til ikke å velge noen av de innkomne forslag. Innkomne forslag vil bli bedømt av en jury som er sammensatt av representanter for et bredt uvalg av foreningen.

Det vil ikke bli gitt godtgjørelse for deltakelse i konkurransen. Rettigheter overføres til foreningen for vinnende design og foreningen står fritt til videreutvikling og bruk.

Vinneren kan benytte vinnerutkastet som referanse i sitt profileringsmateriell.

Vinnerutkastet vil bli premiert.

 

Spørsmål om konkurransen kan rettes til: Trond Aasland, Mobil 93 00 43 40, epost trond_aasland@yahoo.com.

 

Kort frist

Forslag skal være juryen i hende innen 3.januar 2011. Forslaget til ny logo skal foreligge på stender og web-side el. brevark.

Juryen vil innstille 3 forslag til årsmøtet, den 12. januar.2011 i nye Bærum Seilforening, og disse vil bli publisert på foreningens web-sider noen dager før årsmøtet. Årsmøtet velger logo, begrunnelse for valg kan derfor ikke forventes utarbeidet.

 

Prinsipper for logodesign

-            Logo skal kunne brukes i elektroniske og trykte flater samt på vimpel. (kan være alternative

versjoner på Vimpel/Stander og andre media)

-            Ta med seg hundre år historie, men skal attraktere de unge(skal oppfattes kult) målgruppene.

-            Seilforeningen skal være gjenkjennelig (ikke en båtforening)

-            Bærum skal komme tydelig fram

-            Vi er ikke låst til fargepalett eller fonter. Sort/hvit (gråtoner) må også fungere.

-            Skal være lett lesbar, gjenkjennelig og uttrykke seilglede

 

Juryen

Juryen består av fem deltakere Christian Espeseth (profilfaglig profesjonell),  Janett Krefting, Fredrik E.Sohlman, Petter Kolstad, Vibeke Aadland.

Juryen skal innstille tre forslag til årsmøtet med en begrunnelse i vurdert forhold til prinsippene ovenfor (vektet).