Flyvefisk til bursdag

I dag fyller ARC-skipper Rolf Mathiassen i "Sun Lady"  65 år. Som en forskuddspresang fikk harstadværingen en sprell levende flyvefisk i senga.

Publisert Sist oppdatert

"SOL-DAMEN" FRA HARSTAD : Med seilere fra Harstad, Tromsø og Senja seilforening i Las Palmas før start. Skipperen i midten bakerst.S

"Sun Lady", en Jeanneau Sun Odyssey 42DS fra Harstad fyller skipper Rolf Mathiassen i dag 65 år.

Harstadbåten startet sin ferd fra hjembyen 6. juni. De siste dagene har båten seilt på sønnavind, inntil vinden løyet og noe som minnet om et svakt rekk fra nord fylte seilene.

De har annå ca 1500 mil igjen, men stemningen er på topp og de regner med å være inne neste lørdag.

Passaten skal komme i fra nord, så vi får håpe det er den som slår til nå skrev Mathiassen fot to dager sidden i bloggen.

I siste oppdatering skriver "bursdagbarnet" følgende på bloggen:

–Dette er en nydelig morgen og sola er nettopp stått opp og sprer sine lyse stråler over oss. De er så fint at jeg bare måtte skrive noen ord. Ellers har det di siste dagene vært lite vind, så dieselbeholdningen begynner å minke. Men det skulle være muligheter før passaten etterhvert, og da er vi berget.

I natt fikk jeg besøk i senga. Det var en flyvefisk, som hadde sett at ventilen på akterlugaren sto åpen, og kjørte for full maskin inngjennom den og havnet midt mellom beina mine der æ lå å sov.

Les bloggen her