Magne Klann har gitt ut to bind. Her for området Grebbestad til Svenner.
Bilde av Grimstad fra Havneboken til Magne Klann.
Ledige plasser.
God stemning i Grimstad!

God stemning i Grimstad!

Sterk vind preger båtlivet, også på Sørlandet, skriver forfatter Magne Klann fra Grimstad.

Publisert Sist oppdatert

Det er fortsat ledige plasser ved bryggene, men det ventes større innrykk i løpet av uka som kommer. Nå har vinden minket litt, og da dukker folk opp med en gang. Havnevakt Morten Stemre ønsker velkommen. Han sitter å oppdaterer gjestehavnas facebook-side, men viser gjerne rundt på bryggene.

Susanne Steffensen og sønnene Andreas og Daniel har kommet fra Arendal idag i GibSea'en «Sushi». De har vært på tur i én uke og én dag. Far stikker hodet opp fra langt nede i båten og ber oss gi honnør til Rørlegger Nilsen som lånte ut stakeutstyr... Han utdyper ikke situasjonen, men ønsker ikke å være med på bildet.

Litt lenger inne ligger Lilly og Finn Gulbrandsen fra Sandefjord i sin «Bamse». De skryter uoppfordret av servicen i Grimstad. Her kommer de ut og anviser plass. Veldig bra! Morten Havnevakt smiler og nikker. Vi ønsker å være norges beste gjestehavn sier han ubeskjedent, og ønsker velkommen til alle som skal på båtferie i ukene som kommer. Trådløst internett er innkludert i havneavgifen, og vi forsøker å yte så god personlig service som mulig.

Magne Klann er forfatter av Havneboka som er i to bind. Han ønsker gjerne tips fra lesere om flere spennende havner eller forslag til forbedringer. Du finner han e-post adresse her.

Mannskapet i GibSeaen trenget stakeutstyr.