Søk i arkivet

Magne Klann har gitt ut to bind. Her for området Grebbestad til Svenner.
Magne Klann har gitt ut to bind. Her for området Grebbestad til Svenner.
Bilde av Grimstad fra Havneboken til Magne Klann.
Bilde av Grimstad fra Havneboken til Magne Klann.
Ledige plasser.
Ledige plasser. Foto:
Foto:

God stemning i Grimstad!

Sterk vind preger båtlivet, også på Sørlandet, skriver forfatter Magne Klann fra Grimstad.

Det er fortsat ledige plasser ved bryggene, men det ventes større innrykk i løpet av uka som kommer. Nå har vinden minket litt, og da dukker folk opp med en gang. Havnevakt Morten Stemre ønsker velkommen. Han sitter å oppdaterer gjestehavnas facebook-side, men viser gjerne rundt på bryggene.

Susanne Steffensen og sønnene Andreas og Daniel har kommet fra Arendal idag i GibSea'en «Sushi». De har vært på tur i én uke og én dag. Far stikker hodet opp fra langt nede i båten og ber oss gi honnør til Rørlegger Nilsen som lånte ut stakeutstyr... Han utdyper ikke situasjonen, men ønsker ikke å være med på bildet.

Litt lenger inne ligger Lilly og Finn Gulbrandsen fra Sandefjord i sin «Bamse». De skryter uoppfordret av servicen i Grimstad. Her kommer de ut og anviser plass. Veldig bra! Morten Havnevakt smiler og nikker. Vi ønsker å være norges beste gjestehavn sier han ubeskjedent, og ønsker velkommen til alle som skal på båtferie i ukene som kommer. Trådløst internett er innkludert i havneavgifen, og vi forsøker å yte så god personlig service som mulig.

Magne Klann er forfatter av Havneboka som er i to bind. Han ønsker gjerne tips fra lesere om flere spennende havner eller forslag til forbedringer. Du finner han e-post adresse her.


Mannskapet i GibSeaen trenget stakeutstyr.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen