Kveldsfestival på fjorden

Førstkommende søndag inviteres det til sjømannsromantikk og kveldseilas om bord i «Christian Radich».

Publisert Sist oppdatert

Blant hovedattraksjonene under kveldsseilasen og éndagsfestivalen «En midtsommernatts drøm»  søndag 20. juni  er konserten med Odd Børretzen og Lisa Strindberg. Børretzen har selv jobbet til sjøs, og seilasen ombord på «Christian Radich» vil danne en fin ramme for konserten hans.

– Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss Odd Børretzen til festivalen, forteller festivalsjef Sigurd Øien. Som en av Norges mest folkekjære visesangere har Odd Børretzen gitt ut 17 album, i tilleg til en rekke bøker og illustrasjoner. Han har fått Spellemannsprisen syv ganger, blant annet for tidenes norske hit med låta "noen ganger er det ålreit" sammen med Lars Martin Myhre.

En midstommernatts drøm er en festival i to deler. På formiddagen ligger skuta til kai, og er åpen for alle. Det blir fortellerstunder, sjømat, rollespill, foredrag og kunst. Om kvelden legger skuta fra, og det serveres sjømatbuffet og holdes konserter. Denne delen av arrangementet vil ha 18 års aldersgrense. Det er dog mulig å søke om dispensasjon fra denne grensen dersom man er i følge med foresatte.

«Christian Radich» ligger på første avstikker på Akershusstranda, godt synlig fra Rådhusplassen.

Se også festivalens egen gruppe på facebook.