Seil SeaScape 18 i Kroatia
Seilingsområdet.
Seil SeaScape 18 i Kroatia

Seil SeaScape 18 i Kroatia

SeaScape er en liten og sprek båt på 18 fot. Båten er nominert til Årets Båt. Nå kan du leie den for noen timer eller for overnatting for en billig penge i Adreaterhavet.

Publisert Sist oppdatert

Kroatia er et populært feriemål for nordmenn. SeaScape 18 blir bygget i Slovenia, men har et seilsenter i Sukosan, nær Dalmacija. Området er fantastisk for seiling, og den lille båten er utviklet for å seile mellom små øyer for å utforske.

For overnatting

SeaScape 18 er en nedskalert og forenklet Mini Transat. Båten har en kjøl som klappes inn i skroget. Det gjør at man kan dra den opp på stranden. Det er også muligheter for å sove om bord. Du kan sove under dekk, men det er nok mest komfortabelt å sove under et telt i cockpiten.

Seilegenskapene er gode. Når Seilas testet båten hadde vi flere ganger over 15 knop på loggen med gennaker på flatt vann.

Se båten i Tyskland

SeaScape 18 er en av mange spennende nyheter du kan se under messen i Dusseldorf som starter til helgen. Båten er også nominert til årets båt som blir avgjort på lørdag kveld under messen. Du kan lese om de nominerte båtene i kategorien spesieløe båter her.

Flinke markedsførere

Gutta bak SeaScape 18 er tidligere toppseilere i Mini Transat-klassen. De vant blandt annet Mini fastnet i 2007. Det er imponerende å se hvordan disse karene bruker nye medier for å nå ut med sitt budskap. Ved siden av de offisielle nettsidene finnes det en SeaScape blogg. Det kommer stadig ut SeaScape videoer på YouTube, og stadig dukker det opp nyhetsbrev i e-postkassen. Siste nytt er utleiemuligheten.

Med eller uten instruktør

Du kan leie SeaScape for en time eller for flere uker. Du kan også få med deg instruktør som lærer deg å seile. Det koster fra 62 til 97 euro for en dag, avhengig av hvilken tid på året du ønsker å leie. Ønsker du å seile to dager koster det ca 100 euro før 31. mai.

Du finner mer om SeaScape 18 seiling i Kroatia her.

Se film fra SeaScape 18 seiling i Kroatia.