Vet du svaret?

De fire om bord i «Go Beyond» nøyer seg ikke med å oppdatere loggen med posisjoner og siste seilnytt. Fritiden brukes også til å lage quiz til venner og kjente hjemme.

Publisert Sist oppdatert

PROFFHJELP: Webmaster Anne Berggraf er webdesigner og sørger for å holde båten oppdatert på flere nettmedier.

Den norske Sun Odyssesy 42 DSen «Go Beyond» ligger fortsatt i front blant de norske båtene enskrogsbåtene, og ligger på 2. plass i sin gruppe.

Til nordmennenes frusterasjon ligger den 53 fot store konkurrenten og Swanen «Nauta D» godt foran dem, og flere båter puster dem i nakken bakfra.

–  Det blir uhyre spennende nå som vi nærmer seg Saint Lucia. Tips om skitne triks, knep og woodo tas derfor i mot med takk, skriver «Go Beyond»-gjengen med glimt i øyet på hjemmesiden.

For at leserne av båtens logg heller ikke skal slippe unna uten å måtte slite litt legger mannskapet ut en daglig quiz, med spørsmål relatert til seilasen, båten og det de opplever underveis.

Noen eksempler på de siste dagenes spørsmål er  følgende:

1- (*29./11) Vi regner med å være halvveis en gang i løpet av morgendagen, 30. november. Hvilket klokkeslett gjetter dere på?

2- Hvor langt kan en flyvefisk fly?

3- Det falt to ting over bord i går som gjør at det nå svømmer en veldig kul Gullmakrell rundt omkring i Atlanteren. Gjett hva dette var?

Vet du svarene kan du skrive disse i kommentrafeltet under dagens oppdatering i loggen.

Følg også «Go Beyond» på Twitter