Vil du seile «Duffen» hjem?

Rune Holen og kona Lillian seiler ARC, men har ikke mulighet til å seile båten hjem. «Duffen» trenger derfor skipper og mannskap til hjemturen fra Karibia. 

Publisert Sist oppdatert

PÅ VEI TIL ARC-START: Fra venstre på bildet  Nicolay, Lars, Annaluna og Hella fra «Odin». Lillian og Rune fra «Duffen» og Johnny fra «Blue Voyager». T.H: Lillian og Rune Holen.foto: privat.

Eierne av Dufouren «Duffen» søker  seilkyndige personer som vil seile båten hjem til Norge innen sesongstart 2010.

– Vi har seilt båten alene til nå, men hadde med datteren på 20 da vi krysset Biscaya fra Royan til Gijon. Vi kommer til å seile alene til Grand Canaria, men får sannsynligvis med en til over Atlanteren, forteller Holen. Så trenger de noen til å seile båten hjem igjen.

– Vi er åpne for å låne bort «Duffen» til noen som kan seile henne hjem, gjerne i forbindelse med noen uker/mnd seiling i Karibia først. Det som er viktig for oss er å få «Duffen» trygt hjem til sesongstart i Norge.

Båten har seilt twostar de tre siste årene og skal nå altså seile ARC, så hun er utstyrt med alt påbudt sikkerhetsutsyr. Hun er en Dufour 34 Performance fra 2006 og har to lugarer.

Høres dette spennende ut? For mer informasjon kontakt

sy.duffen@gmail.com