USA: Slår sammen seil- og motorbåtmesser

Bransjeorganisasjonene Sail America og Northern California Marine Associations slår på kort varsel sammen messene Strictly Sail Pacific og Pacific Power Boat Expo.

Publisert Sist oppdatert

Neste måneds messe i Oakland, California blir dermed en fellesmesse under navnet «Strictly Sail Pacific and Power Boat Expo».

Messen avvikles 15.-19. april ved handels- og messeområdet Jack London Square i Oaklands havnestrøk.

Ifølge arrangøren er det praktiske hensyn som ligger bak sammenslåingen, og ordet «finanskrise» nevnes ikke - selv om forbundene medgir at lavere totalkostnader er blant bonusene ved å slå sammen messene. Men Sail Americas administrerende direktør, Jorgen Bateman viser primært til at messeområdet i Oakland nå har både plass og infrastruktur til å gjøre en fellesmesse mulig.

- Opprinnelig var planen å slå sammen messene i 2010, men det var sterke grunner til å gjøre dette allerede i år, sier han i en pressmelding.

- Det er stor interesse for både seil- og motorbåter i regionen, og et kombinert show vil trekke et langt større publikum.

Fellesmessen vil mønstre over tre hundre utstillere, med båter både på vannet og på land - og motorbåtene og seilbåtene får hver sin utstillingskai på messeområdet.

Foto: www.strictlysail.com