Starten går
Pauline, Pål og Marina (7mnd) klare til start.

Starten går

Oppdatert. Rapport fra Pauline Book Bratbak sendt rett før starten på ARC. Hun skal krysse Atlanteren i feltets minste båt med feltets minste mannskap.

Publisert Sist oppdatert

Store bildet: MMS-bildet sendt fra «Madonna» under starten.

Siste: – Vi er godt i gang etter en relativt bra start i le av feltet, lengst inne ved land. Spinnakeren kom kjapt oppog vi seiler nå sørover i 7 m/s, deilig vær og solskinn. Vi hadde en strålende start på en spennende seilas.

Rett før start: Startskuddet går kl. 13.00 i dag, 220 båter er påmeldt, og vi er minste båt med yngste mannskap.

De siste dagene har gått med til små-mekking på båten, handling, rydding og vasking, og stakkars Madonna er tyngre enn hun har vært noen gang! Det er første gang vi ser at hekken er i vannet… Mye av vekten er derimot vann, så vi kommer til å bli lettere for hver dag som går!

Sparer strøm

Siden vi kommer til å slå av kjøleboksen etter 3-4 dager har vi forberedt oss på dette ved å hamstre mat som ikke trenger kjøling, og vi har lagt ost, paprika, løk og hvitløk fordelt på to store glass med olje. Dette har vi ikke prøvd før, men det ser kjempegodt ut, så vi tror vi skal begynne med det hjemme også!!

Paulines bror som mannskap

Karl Otto kom i går, og mannskapet var da fulltallig. Vi er superglade for å få både selskap og hjelp av han på overfarten. Det kribler ganske godt i magene til oss alle sammen nå rett før vi kaster loss. Nesten tre uker med blått hav er lenge, vi er mange om bord med svært ulike ønsker og behov, og vi er forberedt på at dette blir en utfordring, men mest av alt et naturkick og en fantastisk opplevelse å dele!