Team LOL er robbet

Pass på båten din. I helgen har det vært tyver i Sætre og robbet en liten seilbåt. Den uheldige eieren oppfordrer alle til å tømme båten sin for verdisaker.

Publisert Sist oppdatert

En gang mellom onsdag 12.11 og fredag 14.11 har det vært ubudne gjester i den gule Hunter sonataen til Team LOL på Sætre. – Dette var ikke noe vanlig innbrudd, der de tok stereoanlegget og småelektronikk som er lett å få solgt videre. Båten er helt rensket, de har tatt alt fra elektronikk, motor, seil, proviant, sikkerhetsutstyr, deler fra rigg, fall osv. Etter mange år med oppgraderinger og investeringer må vi nå starte helt på nytt, sier eieren.

Mye av utstyret er merket med NOR 1669, Team LOL, Hurum seilforening(HSF) eller Daniel Ingebretsen, så hvis det er noen som kommer over noe av utstyret er vi tanknemmelige for tips, også om det er noen som har observert noe merkelig i Sætre havn i det siste.

NB! Vi ser at dette innbruddet er helt tilfeldig, en bande eller noe lignende og vil advare de fleste båteiere om at vi absolutt ikke er skånet mot slike tilfeller av tyverier. Derfor  tøm båtene deres ordentlig og sjekk ut om forsikringen også dekker løsøre i opplag, oppfordrer Daniel Ingebretsen, skipper og eier av Team LOL