Du får de 20 siste sakene på telefonen.
Legg m.seilas.no som bokmerke

Få seilas.no på mobilen

I sommer trenger du ikke PC for å lese nyhetene til seilas. Du får dem på mobilen.

Publisert Sist oppdatert

Vi beklager, men vi har fått mange lesere som er blitt helt avhengig av å følge oss hver dag. Nå kan du lese våre nyheter på mobilen.

Bedre mobiltelefoner

Vi kan se av vår web statistikk at stadig flere leser Seilas.no på mobilen. Bedre inernett forbindelse, kjappere telefoner med bedre skjerm gjør dette mer aktuelt, men våre sider var dårlig tilpasset en mobiltelefonskjerm. Det har vi nå gjort noe med så du kan følge oss i sommer også.

Også for iPhone

Vi har laget vår nye webtjeneste i to versjoner, en for vanlige telefoner og en for iPhone som har høyere oppløsning. Sidene vil bestå av de 20 siste sakene. Du kan også få se de mest leste sakene i den siste tiden.

Les om iPhone her

Slik gjør du

For å se seilas.no på mobilen må du ha wap-tilgang. Gå på nett via mobilen og skriv inn adressen m.seilas.no. Du kan lagre adressen som bokmerke. Du finner også Båtliv på nett. Adressen er m.batliv.com.

Havnetjeneste

Forlaget bak Båtliv og Seilas har også utviklet en genial havnetjeneste. Også den er på wap. Skriv m.havna.com. Her kan du søke frem havne informasjon for de største havnene landet rundt. Les mer her.