Byttelån båt i ferien
Drømmen om å seile i Middelhavet kan oppfylles via tjenesten til Seemysea.

Byttelån båt i ferien

Lån bort din båt, og lån deg en annen i et eksotisk farvann. Ny nett tjeneste gjør dette enklere.

Publisert Sist oppdatert

Nå har det kommet en ny internettjeneste som gjør at du kan søke frem båter som ønsker å byte bort sin båt med andres. Nettsiden er foreløpig på fransk og engelsk, men skal utvides til flere språk i følge pressemeldingen fra Anne Morice i Seemysea.

    Systemet er inspirert av tilsvarende systemer hvor familer bytter sine hjem. www.seemysea er den første nettsiden i verden som tilbyr slik byttelåne ordning. på tjenesten finnes både motor og seilbåter, men seilbåtene er i flertall.

70 euro i året

Nettsiden har et bra søkesystem som gjør at du kan finne båter i forskjellige størrelser og typer på forskjellige steder i verden. Så langt er ikke basen imponerende, de fleste båtene er i Frankrike. Det er også her selskapet holder til. For å benytte deg av tjenesten må du abonnere. Det koster 70 euro i året, men er du raskt til å melde deg på kan du få det gratis. De 300 første medlemmene får tjenesten gratis. Det er også lagt opp til et slags bonussystem som gjør at du vil få rabatter ettersom om du klarer å verve nye abonnenter.

Dokumentasjon

Nettsiden inneholder også kontrakter, forsikringsforslag og nyttig informasjon i forbindelse med byttelåningen.

Du finner nettsiden her.