Browniesen falt i smak.
Noen hamburgere smaker bedre enn andre.
Pizza med det lille ekstra som gjør at du vil tilbake.
Dagens fisk, stekt torsk.
Restauranten holder til i et gammelt sveitserhus.
Åpent kjøkken hos Mats og Martin
Emil fikk pasta i mega psjon.
Astri brukte alle midler på å få maten raskest mulig inn i munnen.
August fikk årets beste hamburger.
Mats og Martin i Vollen

Hyggelig og godt i Vollen

Ta båten til Asker og avslutt båtsesongen med en bedre middag. 

Publisert Sist oppdatert

Vi har besøkt restauranten Mats og Martin i Vollen. Et intimt og ikke alt for høytidelig spisested et stenkast fra vannkanten. Spisestedet er en del av den gamle bebyggelsen i Vollen, og ligger nær veien.

Ikke for solskinnsdager

Utsikten fra Vollen er flott, men den får du lite glede av hos Mats og Martin. Om du ønsker å pille reker på bryggekanten er ikke dette stedet. Mats og Martin passer bedre om du ønsker å nyte maten innendørs.  Skal du nyte sol og sjø mens du spiser er Sult på bryggekanten i Vollen et alternativ.

Spennende mat

Mats og Martin har enkle retter som passer de fleste, men laget på en slik måte at måltidet blir en opplevelse. Pizza og Hamburger høres kanskje ikke ut som noen høydare, men her kan disse rettene sterk anbefales. Vi bestilte dagens fisk. Det var stekt torsk med en spennende og velsmakende saus.

Fornøyde barn

Å gå på restaurant med barn kan være en prøvelse, men hos Mats og Martin følte de seg hjemme. Barn har ofte sære ønsker, men her klarte kjøkkenet å møte barnas ønsker. Vår tenårings sønn Emil ønsket pasta tilbudet på barne menyen, og vår tre år gamle datter Astri ønsker hamburger. Astri fikk en halv hamburger og Emil fikk en diger haug av spagetti.

Service

Servicen var eksepsjonell, så bra at vi nesten skulle tro at betjeningen viste at vi skulle skrive om besøket. Vår kelner var fersk og kunne ikke svare på alle spørsmålene direkte, men løp inn på kjøkkenet og fikk svar. Stedet er populært og nesten fullt. Vi anbefaler å bestille bord.

Åpningstider

Mats og Martin har åpen fra kl 1200 tirsdager til og med lørdager. Kjøkkenet tar i mot middagsgjester frem til kl 2000, mens de stenger ca kl 2200. På søndager har de åpent fra kl 1400 til 1900.