Eivind i klubb-regatta med J-24 utenfor Club de Yates Higuerillas.
Store distanser til mange av verdens storbyer fra Higuerillas.
Valdivia marlert i kartet.
Peder er Eivinds sønn, og skal bli med over hele Stillehavet.

«Empire» på vei mot varmen

Heidi og Eivind har fått ombord lille Peder og er på vei nordover langs Chile. De rapporterer om at vannet endelig begynner å få behaglig varme.

Publisert Sist oppdatert

Mail fra Heidi om bord på den norske Bavarian «Empire»

Vi har endelig klart å rive oss løs fra Valdivia og seilt 500nm nordover. Det har blitt fem grader varmere i vannet, vi er nå oppe i 15…

Ennå litt for kjølig for et deilig morgenbad, men vi nærmer oss.

Det er koselig å ha Peder ombord igjen, og det ser ut til at han også er strålende fornøyd.

Lokal regatta

I dag fikk han være med på barne- seilskole i yacht klubben vi ligger i. 8 barn i alderen 5 til 8 seilte rundt i optimist joller, 2 barn i hver båt. En gummifølgebåt med trener fulgte etter og hylte og skrek instruksjoner på spansk. Peder skjønte ikke et kvekk men hadde det kjempe gøy sammen med barna. Barnespråket er internasjonalt og fungerer bra.

Om et par dager seiler vi nye 500 nm nordover til Antofagasta. Om forholdene er ok i marinaen der tar vi bussen til Peru og Cusco, Machu Pichu og Titikakasjøen. Neste stopp blir Galapagos.

Varer fra Norge

Veldig moro med "nytt" kamera ombord, "ferske" Seilas-blader  og en mengde andre nødvendige og mindre nødvendige deler til «Empire». Med TAM flyselskap kunne mannskapet vårt ha med seg 46 kilo hver.... Det eneste som ikke er i tipp topp stand ombord nå er kartplotteren, som fortsatt tar inn for mye vann.

 

Klikk her for å lese mer om Empire.