– Mange båter å holde styr på!

– Mange båter å holde styr på!

– Som dere sikkert forstår er det masse å holde styr på med alle båtene som kommer for å være med på ARC’en.  Så en kjeder seg ikke, skriver Ina (8) på «Dumle» fra Las Palmas. Her gjøres de siste forberedelser før Atlanterhavskrysningen som starter neste helg.

Publisert Sist oppdatert

Nå har vi kommet til Las Palmas. Det blåste stikker og strå så vi kunne ikke gå inn til Islas Salvagem. Det var en nedtur. Men sånn er det. Så måtte vi bare dra videre til Graciosa, en liten sandøy hvor det er masse vulkanske fjell. Men resten av øyen var bare sand. Bilveiene også. Det var en liten by der. De fleste som jobbet i butikkene var ganske sure på turister. Det var mange hippier i byen som solgte fine smykker. Jeg kjøpte selvfølgelig et smykke.

 Vi lå for anker, og da kunne vi bade fra båten. Vi hadde en kjempe stor plast blekksprut som vi kalte Blekkulf, og delfinen Rebecca hengende bak båten. Det var kjempe gøy å bade med ”husdyrene” våre. Noen ganger svømte vi inn til stranden. Jeg snorklet masse og så mange fine fisker. Det var kjempe spennende å snorkle, og jeg gleder meg til Karibia hvor pappa sier det er enda mye flere fine fisker å se på. Det var ingen andre norske båter på Gracisoa, men jeg ble kjent med noen voksne fra Australia og Tyskland. Da måtte jeg prøve å snakke engelsk.

Da Dumle kom på vannet dro vi til Gran Canaria. I Puerto Mogan var det veldig fint for der var det masse fine blomster. Her traff vi Hebe igjen. Hurra. Mamma fikk besøk av Berit, Inger og Ann. Jeg var med og gikk en tur. Først gikk vi på stranden og så gikk vi i sanddynene hjem. Inger og meg hoppet i sanddynene. Mamma som er gammel norgesmester turde ikke å hoppe. Har du hørt på makan?

I Las Palmas har vi fått besøk av Dream Catcher igjen. Som dere sikkert forstår er det masse og holde styr på med alle båtene som kommer for å være med på ARC’en så en kjeder seg ikke.

Hilsen Ina (8), mannskap på Dumle.

Foto: Skole om bord på Dumle

Les hele Inas Reisebrev på Dumles hjemmeside:

http://www.dumletur.com/