Søk i arkivet

Trådløst nettverk, hvor finnes det?

Flere havner tilbyr trådløstnettverk for sine båtgjester. Med et slikt WLAN-tilbud kan man koble seg opp mot internett fra båten. Vi ønsker å kartlegge hvor dette er mulig i sommer, og trenger din hjelp.

Trådløs nettverk er en billig teknologi som kan lokke til seg båtfolket. De fleste med moderne bærbar PC har et slik nettverkskort innebygget i maskinen, og har du det kan du surfe på internett og lese mail fra båten med en relativ høy hastighet. Strømstad var først ute med å tilby denne tjenesten. I sommer ble vi overrasket hvor mange som hadde tjenesten uten å reklamere dette. Vil vill finne flest mulig steder slik at du kan vite hvor du skal seile for å lese mailen din eller sjekke ferieværet.

Send mail til Axel Nissen-Lie (axel@seilas.no) og fortell oss hvor havnene med trådløst nettverk er. Listen vil vi legge ut på disse nettsidene til glede for alle våre lesere.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen