Slik ser siden ut ved et tilfeldig søk på en uke i BVI, Karibia.

Samler chartertilbudene på én side

Nå kan du fort og enkelt få tilgang til de fleste store charterselskapens båttilbud på én og samme side.

Publisert Sist oppdatert

TID FOR DRØMMER: Vinteren er en perfekt tid for å planlegge ferieturen i varmere strøk. Begge illustrasjonsfoto: Tobago Keys, SVG. Kariba/ Linn Krogh Hansen.

Markedet for uteleiebåter har hittil manglet en enkelt søkemonitor som gjør det mulig å sammenlikne priser, kvalitet og tilgjengelighet. Å finne det beste tilbudet utfra egne ønsker og kriterier på denne måten er både tidkrevende og tungvint.

Den skandinaviske charteragenten Sea Travel har nå utviklet en felles søketjeneste over tilgjengelige utleiebåter hele verden.

Sea Travel har som første firma tilrettelagt for at kundene skal kunne søke seg frem til markedets beste tilbud ved at bruke den nye søkefunksjonen l øverst til venstre på startsiden sea-travel.no. Her skal smatlige firmaer som båter som matcher kundens søkeord komme frem. Du kan søke etter destinasjon, størrelse, båttype, antall køyer, prisklasse med mer.

– Målet er at bli båtcharter-bransjens svar på hotellbookingenes Hotels.com og Booking.com, eller  tilsvarende Momondo og Supersaver for booking av flybilletter.

 

Niels Kjeldsen i Sea Travel forteller at siden fortsatt er under utvikling, men at kundene allerede nå kan søke mellom mange forskjellige firmaer, og kjapt og enkelt finne de beste tilgjengelige båtene utfra disse.

Les mer om dette og charterseiling i eksotiske farvanni Seilas 8, som er i butikken nå.