Søk i arkivet

SMAKK: Dan Lexö demonstrerer med all mulig tydelighet at du kan få gastronomiske opplevelser til fingerspissene langs den svenske vestkysten.
SMAKK: Dan Lexö demonstrerer med all mulig tydelighet at du kan få gastronomiske opplevelser til fingerspissene langs den svenske vestkysten. Foto:

Gastronomisk tokt på svenskekystenStjernekokkens sommermeny

Vestkysten av Sverige er ikke bare en fin kyst med vakker skjærgård og sjarmerende havner. Det fins også muligheter for å innta god mat på spennende kystrestauranter.

KREPSENS TEGN: Dan Lexö lover at menyen for 2011 kommer til å stå i krepsens tegn.
KREPSENS TEGN: Dan Lexö lover at menyen for 2011 kommer til å stå i krepsens tegn.

Flere av Sveriges mest kjente kokker flytter ut til kysten for å drive sjarmerende spisesteder med spennende mat i sommermånedene.

For norske seilere starter ofte oppholdet på Kosterøyene hvor det finnes flere muligheter for å oppleve god mat. Det gjelder både nærprodusert mat og råvarer fra havet bestående av skalldyr og fisk....

Ønsker du å lese mer? Logg inn eller velg et abonnement:

Digitalt årsabonnement
Digitalt årsabonnement
kr 41 / mnd
    • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker på seilmagasinet.no
    • Alle digitale utgaver av SEILmagsinet siden 2006 i AppStore og Google Play
    • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.
     Les mer
Digitalt månedsabonnement
Digitalt månedsabonnement
kr 49 / mnd
    • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker på seilmagasinet.no
    • Alle digitale utgaver av SEILmagsinet siden 2006 i AppStore og Google Play
    • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.
     Les mer
Seilmagasinet + Digital
Seilmagasinet + Digital
kr 66 / mnd
    • Få magasinet SEILmagasinet levert hjem til deg i tillegg til:
    • SEILmagasinet på dine digitale flater
    • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker, digitale utgaver av SEILmagasinet siden 2006 i AppStore og Google Play.
     Les mer

Ønsker du papirutgaven? Se hele utvalget av abonnement.

Gå til toppen