Søk i arkivet

Havner og farvann

Siste nedtelling

Om fem dager går starten for den 25. utgaven av Atlantic Rally for Cruisers (ARC) fra Las Palmas.

Nordmenn til topps i Blue Cup

De norske seilerne er nå vel hjemme fra Hellas etter endt Blue Cup-regatta, og forteller om en flott uke med nydelig norsk sommervær i den greske skjærgården.

Flipper i Oslofjorden

Martin Johnson var ute å seilte på søndag og fikk en lekekamerat.

Vil bli Europas beste

Tyrkerne bygger nye, store og imponerende havneanlegg for å lokke til seg seilturister  fra andre middelhavsland. I Port Alacati utenfor Cesme satser man på å lage Middelhavets flotteste anlegg.

AIS for PCen hjemme

Følg med på skipstrafikken hjemme eller på jobben.

Viktig veivalg for Vestfjordens Seilforening

Den planlagte utbyggingen av seilsportssenter og sammenslåing med Bærum Seilforening står på dagsorden når Vestfjordens Seilforening innkaller til ekstraordinært årsmøte.

26 fots SeaCart

Flerskrogsbåter er i vinden. Svensker forsøker å skape en ny entypeklasse.

Lærer å seile i nordlandsbåt

Lenvik båtforening på Bjorelvnes i Troms har arrangert grunnkurs i seiling med nordlandsbåter. Neste år blir det flere kurs med de populære båtene.

Polarhelter i Oslofjorden

Det er på lørdag mottagelsen vil skje, men båten er alt nesten fremme.

Gjensyn med gamle favoritter

Ståle og Anne Lise Larsen er på vei til sin tredje ARC-start. Her forteller paret om gjensynet med La Coruña og de andre småbyene langs den nordspanske kysten.

Norge nest største ARC-nasjon

27 norske båter starter i årets Atlantic Rally for Cruisers. Det er ny rekord og bare Storbritannia har flere båter med i år enn Norge.

Langturtrening i Nordsjøen

Jentetrioen Hedvig Meidell, Cornelia Bull og Julie Haugli (alle 25) skal seile over Atlanterhavet omtrent samtidig som ARC-en. For å friske opp de tekniske kunnskapene tok jentene med seg to kamerater på høstseilas til Shetland i kuling.

Empire: Over grunt farvann

Farvannet innaskjærs syd for Brisbane minner om grunne elveleier. Fra fugleperspektiv ser området ut som rene kunstverket, men navigeringen gir hjerte i halsen-opplevelser.

Gå til toppen