Søk i arkivet

Havner og farvann

Is stopper Vinterseilasen

I morgen skulle det ha vært regatta fra Bolærne til Strømstad, men den er avlyst.

Isbryter skal holde Oslofjorden åpen

Kald vinter skaper problemer for skipstrafikken på Østlandet.

Fredagsfilmen

Tubesurfing nå også med kite. Se trailer til ny kitefilm.

Mauritius for seil

Mauritius er ikke blant de destinasjonene som seilcharteroperatørene har satset mest på hittil. En utflyttet danske har sett potensialet og tilbyr overnattingsturer i katamaran langs øyas vakre og kuperte kyst.

Eksotiske tilbud til alenereisende

Drømmer du om å utforske nye og eksotiske farvann, men mangler mannskap eller seilerfaring, kan løsningen være å leie en kabinplass om bord i en seilbåt.

Seilende nødhjelp til Haiti

Franske Alliaura Marine har i flere år vært involert i et barnhjem-prosjekt i den tidligere kolonien Haiti. Nå sender katamaran-produsenten en båt over Atlanteren med nødhjelp til jordskjelvofrene.

Russer inviterer om bord

Den russiske fregatten «Shtandart» er for tiden i Oslo. Kapteinen inviterer onsdag til omvisning om bord.

Seil SeaScape 18 i Kroatia

SeaScape er en liten og sprek båt på 18 fot. Båten er nominert til Årets Båt. Nå kan du leie den for noen timer eller for overnatting for en billig penge i Adreaterhavet.

Foredrag om våre beste uthavner

Magne Klann har skrevet Havneboka. Nå holder han foredrag med utgangspunkt fra boken.

Paradisbukta

– La deg lokke innover Langesundsfjorden

Flere drar på seilferie alene

Stadig flere charterselskaper tilbyr seilferie for alenereisende, og stadig flere alenereisende uten erfaring melder seg på seilferie. Det er dessuten ikke bare enslige som reiser på «singel»-ferie.

Opplev Nord-Italia under seil

Italias kyster er lite kjent for norske seilturister. Det burde de ikke være, for landet byr på sommer til langt ute i oktober, fin seiling, ypperlig vin til sym- patiske priser og sjarmerende småbyhavner.

«Empire» i Indonesia

Indonesia ble en brå overgang etter nesten ett år i Australia. Fra struktur og ordnede forhold i Australia til bestikkelser og litt mer kaotiske forhold i Indonesia. Vi ordnet oss kun èn måneds visum til Indonesia ved ankomst. Vi kunne forlenget visumet, men da måtte vi trolig bladd opp litt penger under bordet... Dessuten hadde vi planer om å rekke til Thailand innen jul.

Gå til toppen