Søk i arkivet

Havner og farvann

Så kom sommeren

25 grader og yrende båtliv på Oslofjorden. Her er noen stemningsbilder fra den fantastiske helgen.

Båtguide for Rogaland

Reisemål Ryfylke i Rogaland har nettopp utgitt en ny Båtguide for Rogaland fylke i praktisk A5-format.

Tre dager med turregatta

Mens mange hutret seg fram til Skagen på Styrbord Halser, var det en liten gruppe seilere som setter mer pris på det gode liv i indre Oslofjord.

Kostervalsen i knallvær

Svakvind og over 20 grader ved Strømstad i helgen, og det er ikke for sent å melde seg på. Arrangøren lokker med flotte premier.

Dejlige, solfylte Skagen

Fordekkene og cocpitene i Skagens gjestehavn er fylt til randen av solslikkende seilere i feriemodus. Men få har så god plass som gutta på «Eydis».

Mistet mannskapsplassen - tok danskefergen

Lars Bæverfjord skulle seile «Windekind» under HH Skagen Race, og sa derfor nei takk til plassen om bord hos kameraten. Da båten ikke var ferdig i tide ble det fergeseilas til Danmark.

Franco Costa til Engø Gård

Den italienske seilbåt-kunstneren Franco Costa kommer til Tjøme i mai.

Bruktbåter velkomne

Om drøye to uker er det klart for vårens Båt- og bryggeliv- messe i Sandefjord. Per dags dato er ca 120 båter påmeldt. – I år har vi også åpnet for at utstillere kan ha med seg bruktbåter til fremvisning, sier sjef for Båt- og bryggeliv Espen Berg.

Kroatia med megayacht-marina

Den kroatiske kysten er en populær seilferie-destinasjon blant nordmenn. Innen 2009-sesongen starter for fullt vil den første super yacht-marinaen være klar.

Først til Skagen

Har du drømt om å seile 60-fots trimaran, har du muligheten nå. «Xxtreme» vil ta betalende passasjerer under HH Skagen Race.

Nye versjoner av «Havneguiden»

Jørn og Hanne Engevik lanserer tre nye Havneguide-bøker; to er oppdaterte versjoner av tidligere guider og en er helt ny i år.

Sosial turregatta

Kristi himmelfartshelgen arrangerer Nesodden seilforening med mest hygge.

Finnmark inn på charter-kartet

North Cape Sailboat Charter er et nystartet firma som leier ut seilbåter med eller uten skipper. Selskapet har base i Honningsvåg.

Gå til toppen