Søk i arkivet

Havner og farvann

Steder du bør se på St. Lucia

Den beste måten å komme seg rundt på er ved å leie en taxi for en dag. Veiene er interessante, men naturen er imponerende.

– Tjener rått på ARC-båtene

Deltakerne i Atlantic Ralley for Cruisers (ARC) sikrer livsgrunnlaget for innbyggerne på den lille øystaten St. Lucia. Om to eller tre dager ventes de første båtene til Rodney Bay.

«Madonna», minst, men raskest

ARC personelle syns synd på familien Book Bratbak som skulle krysse Atlanterhavet i feltets minste båt, og yngste mannskap. – Dere må forberede dere på å seile mesteparten av etappen alene langt bak, ble de fortalt.

Ny «Berserk»-kveld på Frammuseet

Gikk du glipp av den forrige polar-foredragskvelden på Frammusset med Jarle Andhøy ? Nå har du muligheten på nytt.

Taco på havet uten søl

ARCs yngste skipper på Bavariaen «Seafarer» rapporterer om et flatt og vindstille Atlanterhav. Også om bord i «EmBlem» blir det servert meksikansk.

Solberg-bok om smeltende Arktis

Knut Espen Solberg er deltaker i en forskningsekspedisjon som skal ta pulsen på jordens tilstand i arktiske strøk. «Smeltende Arktis» handler om denne ekspedisjonen.

Starten går

Oppdatert. Rapport fra Pauline Book Bratbak sendt rett før starten på ARC. Hun skal krysse Atlanteren i feltets minste båt med feltets minste mannskap.

Kusinebåt klar for ARC

Norske jenter kjøpte seg First 40.7 for å seile langtur. Så langt har det blitt mer mekking enn ferie. Pauline Book Bratbak rapporterer fra Las Palmas

Klare for Atlanterhavet

På søndag går starten av ARC. I Las Palmas gjøres de siste forberedelsene.

Seilferie for single og studenter

Tiden da man måtte leie en hel båt for å dra på seilferie er over. Nå kan du reise alene på seilferie både i Middelhavet, Karibia og her hjemme i Norge.

Julebord på to skrog

I år kan du bytte ut det tradisjonelle julebordet med en flytende katamaran-førjulsfest for kollegaene.

Yngste skipper i årets ARC

Guttegjeng i Bavaria er klar for Atlanterhavet, men skipperen har fått med seg sin far på overfarten. Pauline Book Bratbak rapporterer fra Las Palmas.

Team LOL er robbet

Pass på båten din. I helgen har det vært tyver i Sætre og robbet en liten seilbåt. Den uheldige eieren oppfordrer alle til å tømme båten sin for verdisaker.

Gå til toppen