Søk i arkivet

Havner og farvann

– Det ligger et tre over båten din...

Jan Petter Balavoine var på høstferie forrige helg, da naboen ringt og fortalte at det hadde vært storm. Her er synet som møtte Grimstad-mannen da han kom hjem.

Bilder fra uværet i helgen

Vestfold ble hard rammet natt til søndag.

Søvnløs natt i Åsgårdstrand

Med storm i kastene ble det en lite hyggelig avslutning på høstferien om bord i «Smily IV».

Norsk langturseilere hjelper lokalbefolkning

Finn Olav Olsen og Rune Ellingsen fra Røst seiler en Hero 101, og er i Stillehavet. På Pago Pago fikk de et speseilt oppdrag.

Seiler drept av pirater

En franskmann bosatt på den karibiske øya St. Martin ble for to uker siden skutt og drept i en venezuelansk havn av pirater.

Surfefestival i Hoddevika

Urørte bølger skal til pers i havgapet, mens ferske surfere finner frem balansen i den lune Hoddevika. 9.-12. oktober blir det Fri Flyt Surfefestival på Stadlandet.

Grip kvelden

Høstkveldene er nå på sitt beste. Vi fikk en kveld vi ikke vil glemme under DN Seilcup semifinalen i går.

12-meternes høstregatta i Marstrand

Nest siste helg i september var det tradisjonen tro høstregatta  for 12 m R-båtene i Marstrand.

13 norske båter i årets ARC

ARC – Atlantic Rally for Cruisers – er fulltegnet med 225 påmeldte og mange på venteliste. På ny er Norge overlegent størst av de nordiske landene med 14 påmeldte båter.

60 marinaer ødelagt i Galveston

Orkanen «Ike» gjorde enorme skader da den slo til mot Galvestons 60 marinaer sist helg. Åtte meter høye bølger slo inn over moloene og knuste tusenvis av båter.

Seiling på timeplanen

Ålesunds Seilforening i samarbeid med Ålesund Videregående Skole starter i dag med grunnleggende opplæring i seiling for elever på  idrettslinja.

RS Vision

Minus for Seilmagasinet

Medianavigering AS, som utgir Seilmagasinet, gikk i minus på driften i fjor. Salgsinntektene sank med nesten en halv million kroner som følge av omorganisering.

Målet er nådd, og melankolien senker seg

Helt På Tur - 16. - og siste - rapport: Så er vi framme. Helt På Tur-ekspedisjonen har nådd Tromsø, og forsøker å fortrenge melankolien med intense vinterforberedelser.

Gå til toppen