Søk i arkivet

Havner og farvann

«Eventyrlig seilas» på TV fra i kveld

I dag har  TV-serien «Eventyrlig Seilas» sendestart på TV2 20.30. Den strekker seg over en femukersperiode ut i begynnelsen av september.

TRS-flåten nærmer seg Bergen

Bergens stolte skværrigger, "Statsraad Lehmkuhl" skal i følge planen seile først inn til Vågen når Tall Ships' Races-skutene ankommer Bergen de neste dagene.

Orkan på Svenskekysten

Det ble målt 33 m/s på Vinga Fyr i natt, og ekstremværet skapte dramatikk på Käringön forteller Håkon M. Nissen-Lie

Kong Harald til Risør

Kong Haralds båt "Sira" stiller til start i klassen for meterbåter under trebåtfestivalen i Risør fredag. Mange meterbåter er allerede på plass.

Med Rana 17 til Sørfugløy

Langt ute i havet i Gildeskål ligger en øy som ruver høyt i terrenget. Ryktene sa at det skulle være en flott strand der ute, så vi tok den gamle Ranaplasten og dro av sted.

Send oss dine tegninger fra sommerseilasen

Før ferien utlyste vi en tegnekonkurranse for barn. Fristen er ennå ikke ute.

Nordlandsnetter

Helt På Tur - 12. rapport: Siden sist har vi passert Polarsirkelen. Og vi har seilt gjennom de besungne og lovpriste nordlandsnettene der skyer og fjell møtes og sola knapt tar en svipptur under horisonten.

Stauper, stedet du bør være nå

20 graders krystallklart vann og sol er det nå på Norges kanskje fineste uthavn.

Ny værtjeneste på Torungen

Ved å sende sms til 2223 kan du få været på Torungen direkte inn på mobilen din.

Musikalsk sommerstemning under to tårn

Jomfruland-konsertene «Under to tårn» er halvveis i sommerprogrammet. I går spilte The Nationalbanks for hytte- og  båtfolket på øya utenfor Kragerø.

Generalprøve på Torungen

I dag spiller Rambling Hobo i festivalteltet i Arendal. I går møtte Seilas gjengen på Store Torungen under en uformell generalprøve.

Lerche åpnet Canal Street

Mandag kveld sørget kveldsolen på Lille Torungen og  Sondre Lerche for at åpningen av  den ukelange Arendal-festivalen ble like bra som arndalittene ønsket.

Hai i havet

Helt På Tur - 11. rapport: Det er hai i trøndelagsfjordene. Det bekrefter tysk/svenske Armin Mück. Han jakter på dem med filmkamera og beklager at det ikke er flere.

Gå til toppen