Søk i arkivet

Havner og farvann

Bavariaer på langtur

Hele fem Bavariaer stille i ARC i år. «EmBlem» er en av dem som la i vei for noen dager siden. Det er båtens andre langtur.

Nå kan du fylle miljødiesel hos KNS

På Dronningen får du diesel som er laget av naturgass.

Livet på bryggekanten

Helt På Tur - 10. rapport: Det er et rikt spekter av aktiviteter som utspiller seg på bryggekanten. Bygging av motorsykkel er av de mer uvanlige.

Jordomseilerne med VIP-plass på Old Trafford

Mannskapet på «To Fluer» fra Oslo og Asker skal seile jorden rundt på tre år. Jordomseilingen skal være et innsamlingstur for UNICEF. Plassen de har på Ole Gunnar Solskjærs ”Dreamteam” vil de auksjonere bort siden de selv er på jordomseiling.

«Ymer» til stengt elv

Den lille 19-foteren må gjøre om på planen etter at planlagt elv var stengt.

Tilbake i Norge

Familien Bostad er tilbake i Fedrelandet etter ett års langtur, men har ikke dårlig tid på å komme seg hjem. Det er jo sommerferie.

Åpen dag på Randsfjorden

 – Super vind, strålende vær, nye spennende båter, mange smil og gode boller. Slik oppsummerer Anne Ingeborg Øiom Randsfjorden seilforenings «Åpen dag», som ble arrangert den 14.juni. Anne Ingeborg og Steinar Øiom har sendt oss følgende rapport med bilder.

Seiler omkom i Skagerrak-uvær

En nederlender som sto til rors på en 34 fots Bavaria under et transportoppdrag fra den nederlandske byen Harlingen til Oslo omkom trolig da han falt i sjøen natt til tirsdag.

Mysteriet er løst

Helt på tur 9, Rapport: Vi tror vi har løst mysteriet med hvor alle de andre seilerne er. Og som så ofte i livet, har mysteriet en temmelig banal forklaring.

Seilbåten funnet

Oppdatert: I følge Dagbladet er båten funnet med mannskapet i behold.

Seilbåt savnet

To personer er savnet i en 21.fots seilbåt mellom Norge og Shetland. Båten deltar i Shetland Race.

12-meter base i Sandefjord

Einar A. Sissener satser  friskt på å bygge opp en base for de norske 12-meterne på Framnæs i Sandefjord. I sommer er både «Erna Signe» og «Magnolia» klar for matchseiling og charter.

Rask Atlanterhavskrysning

«Smily IV» har klappet til kai i Brighton, England etter 18 dager og 8 timers Seilas fra Canada.

Gå til toppen