Søk i arkivet

Havner og farvann

Surfefestival i Hoddevika

Urørte bølger skal til pers i havgapet, mens ferske surfere finner frem balansen i den lune Hoddevika. 9.-12. oktober blir det Fri Flyt Surfefestival på Stadlandet.

Grip kvelden

Høstkveldene er nå på sitt beste. Vi fikk en kveld vi ikke vil glemme under DN Seilcup semifinalen i går.

12-meternes høstregatta i Marstrand

Nest siste helg i september var det tradisjonen tro høstregatta  for 12 m R-båtene i Marstrand.

13 norske båter i årets ARC

ARC – Atlantic Rally for Cruisers – er fulltegnet med 225 påmeldte og mange på venteliste. På ny er Norge overlegent størst av de nordiske landene med 14 påmeldte båter.

60 marinaer ødelagt i Galveston

Orkanen «Ike» gjorde enorme skader da den slo til mot Galvestons 60 marinaer sist helg. Åtte meter høye bølger slo inn over moloene og knuste tusenvis av båter.

Seiling på timeplanen

Ålesunds Seilforening i samarbeid med Ålesund Videregående Skole starter i dag med grunnleggende opplæring i seiling for elever på  idrettslinja.

RS Vision

Minus for Seilmagasinet

Medianavigering AS, som utgir Seilmagasinet, gikk i minus på driften i fjor. Salgsinntektene sank med nesten en halv million kroner som følge av omorganisering.

Målet er nådd, og melankolien senker seg

Helt På Tur - 16. - og siste - rapport: Så er vi framme. Helt På Tur-ekspedisjonen har nådd Tromsø, og forsøker å fortrenge melankolien med intense vinterforberedelser.

Fremmede maneter

De er ikke lett å se, men de er mange, og hører ikke hjemme i Europa. Og de tar maten fra våre fisker.

Skral fiskelykke, men godt med bær

Helt På Tur - 15. rapport: Fiskelykken ombord på Vagabond er like skral som før. Men multer og blåbær er også godt.

Med bena i fjæra

Ytterst ute i havet utenfor Kvaløya i Troms ligger Sommarøy Arctic Hotel. Her kan du leie deg en hytte rett ved vannkanten og la båten ligge i småbåthavnen.

Eksklusiv seilerjakke i Kragerø-butikk

Seilene fra Sir Robin Knox-Johnstons «Suhaili» er i dag sydd om til seiljakker, som det kun finnes 30 av på verdensbasis. To av dem er til salgs i Kragerø.

Akterutseilt i Trollfjorden

Helt På Tur - 14. rapport: Turistmålet Trollfjorden bød på både vakker natur og en ny opplevelse for Helt På Tur-ekspedisjonen: Nå har vi også opplevd å være redningsbåt for akterutseilte.

Gå til toppen