Søk i arkivet

Havner og farvann

Med bena i fjæra

Ytterst ute i havet utenfor Kvaløya i Troms ligger Sommarøy Arctic Hotel. Her kan du leie deg en hytte rett ved vannkanten og la båten ligge i småbåthavnen.

Eksklusiv seilerjakke i Kragerø-butikk

Seilene fra Sir Robin Knox-Johnstons «Suhaili» er i dag sydd om til seiljakker, som det kun finnes 30 av på verdensbasis. To av dem er til salgs i Kragerø.

Akterutseilt i Trollfjorden

Helt På Tur - 14. rapport: Turistmålet Trollfjorden bød på både vakker natur og en ny opplevelse for Helt På Tur-ekspedisjonen: Nå har vi også opplevd å være redningsbåt for akterutseilte.

Sommersol over Lofoten

Helt På Tur - 13. rapport: Lofoten har tatt imot Helt På Tur-ekspedisjonen på best tenkelig måte: Etter en frisk seilas over Vestfjorden, har vi nytt noen late sommerdager i Sørvåg med fjelltur og møte med både hyggelig og hjelpsom lokalbefolkning.

«Eventyrlig seilas» på TV fra i kveld

I dag har  TV-serien «Eventyrlig Seilas» sendestart på TV2 20.30. Den strekker seg over en femukersperiode ut i begynnelsen av september.

TRS-flåten nærmer seg Bergen

Bergens stolte skværrigger, "Statsraad Lehmkuhl" skal i følge planen seile først inn til Vågen når Tall Ships' Races-skutene ankommer Bergen de neste dagene.

Orkan på Svenskekysten

Det ble målt 33 m/s på Vinga Fyr i natt, og ekstremværet skapte dramatikk på Käringön forteller Håkon M. Nissen-Lie

Kong Harald til Risør

Kong Haralds båt "Sira" stiller til start i klassen for meterbåter under trebåtfestivalen i Risør fredag. Mange meterbåter er allerede på plass.

Med Rana 17 til Sørfugløy

Langt ute i havet i Gildeskål ligger en øy som ruver høyt i terrenget. Ryktene sa at det skulle være en flott strand der ute, så vi tok den gamle Ranaplasten og dro av sted.

Send oss dine tegninger fra sommerseilasen

Før ferien utlyste vi en tegnekonkurranse for barn. Fristen er ennå ikke ute.

Nordlandsnetter

Helt På Tur - 12. rapport: Siden sist har vi passert Polarsirkelen. Og vi har seilt gjennom de besungne og lovpriste nordlandsnettene der skyer og fjell møtes og sola knapt tar en svipptur under horisonten.

Stauper, stedet du bør være nå

20 graders krystallklart vann og sol er det nå på Norges kanskje fineste uthavn.

Ny værtjeneste på Torungen

Ved å sende sms til 2223 kan du få været på Torungen direkte inn på mobilen din.

Gå til toppen