Søk i arkivet

Havner og farvann

Med Ovni i De franske antiller

Seilas-abonnent John Åge Rasmussen har kommet hjem fra en ti-dagers bareboat-seilas i De franske antiller. Her forteller han om en spennede uke med deilig sol …..og mystisk nattlig besøk!

– Litt av Robinson Crusoe

– Livet begynner å finne sin form. Vi fisker, griller på stranden, rydder og mekker båt, skriver Seilas' frilanser Nina Wego fra Karibia.

Solen kommer til Sørlandet

– I hvert fall for noen timer…... Ekteparet Trine Amalie Sjøvold og Ole Johan Schjerven vil holde foredrag fra sin langtur i Risør, Mandal og Vågsbygd.

Verdens vakreste strandhugg

En katamaran og verdens vakreste strand er alt som skal til for å lokke landkrabber på seilferie.

Drømmen om en stillehavsøy

Mens du venter på båtsesongen her hjemme  kan du drømme deg bort, så langt det er mulig å komme - til en øde øy i Stillehavet. Tom Neales bok «En øy for seg selv» kan sette fart i drømmene

Farbar vei på Sørlandet

Sjøveien var det som ga Sørlandet velstand, og den svikter aldri, og har aldri blitt stengt. Se bilder fra Sørlandet.

Ikke snytt for vinteren

Vi fikk være med Finn Audun Bostad på seiltur i begynnelsen av februar. Da var det nesten sommer. Nå er han og seiler igjen, denne gangen med familien.

Båteier reagerer på krav om medlemsskap i KNS

Båteier Ola-Kristian Hoff reagerer på krav om innmelding i KNS for å opprettholde båtplassen ved Killingen Båtforening. Nå klager han til Fornyings- og administrasjonsministeren.

Visumproblemer #2

Trond Eirik Haavarstein i Longgone fikk visum til Trinidad ved å sende kopier med båten og mannskapets papirer med FedEx.

Mekking i eksotiske havner del 2

Jørgen Ree Wiigs langtur strandet i Barcelona i høst. Nå har han mønstret på en annen seilbåt i Sør- Amerika og er klar for å runde Kapp Horn før vinterstormene. Hadde det ikke vært for at roret er knekt og motoren defekt.

Hardt liv i kulissby

Wallilabou ligger i Karibias øyparadis hvor Disney spilte inn Pirates of the Caribbian. Her er livet tøft, spesielt for kvinnene, noe Nina Wego forteller om her.

Surfing som sprenger grenser

Hva gjør man ikke for å få surfe på en skikkelig bølge. Disse gutta bruker dynamitt.

Flerskrogsforum stiftet i Trondheim

Flerskrogsforum Trøndelag ble formelt stiftet 12. februar

Gå til toppen