Søk i arkivet

Havner og farvann

Strømstad Segelsällskap 100 år

I forbindelse med at Strömstad SS fyller 100 år inviterer foreningen til storslagen jubileumsuke i perioden 7.-16. juli.

Calypso og malingskrig på Trinidad

«Don’t Worry»-mannskapet Anders og Elisabeth har ankommet Den Dominikanske republikk. I mellomtiden har de sammen med flere norske langturseilere opplevd calypsonetter og malingskrig. Her er deres siste reisebrev.

Møte med hai og steelband i Karibia

Norske Elisabeth Welle og kjæresten Anders nyter for tiden seil-livets glade dager med båten «Don’t Worry» i det sørlige Karibia. Seilas presentere her noen utdrag fra deres reisebrev fra øyene Tobago Keys, Union Island, Grenada og Los Roches i Venezuela.

Ny gjestehavn i Stavanger i 2008?

Det er satt av åtte millioner kroner til det nye havneprosjektet i Børevigå i Stavanger. Havnesjefen håper at anlegget kan stå ferdig allerede i 2008.

Sammen over havet etter malt

I sommer kan du hive deg med KNS turseilere på tur til Skottland. Der venter whisky destilleriene i kø.

Full stans for utbyggingsplanene i Sandspollen

Hurum kommune får refs av Fylkesmannen for egenrådig håndtering av utbyggingssaken i Sandspollen. I en fersk uttalelse vernes området - og en del av det gjennomførte arbeidet må omgjøres. Båtfolk og lokalbefolkning jubler.

Nytenkning i Brevik Seilforening

Brevik Seilforening vil montere webkamera på klubbhuset slik at seilerne kan følge vindforholdene på Eidangerfjorden til enhver tid. På den måten skal foreningen forbedre servicen til sine 675 medlemmer.

Gå til toppen