Søk i arkivet

Havner og farvann

Kabelvåg – Oslo med åttring

Fem gutter har lagt ut på seiltur fra Kabelvåg til Oslo i en åpen nordlandsbåt. Målet er å nå hovedstaden i løpet av juli måned.

Gratis internett om bord i sommer

Med WLAN kort i PCen kan du koble deg opp mot en rekke trådløse nettverk i sommer. Her er listen.

Kristiansand gjestehavn senker prisene

Skal du seile innom Kristiansand i sommer? Da kan du glede deg over reduserte priser og internett i gjestehavnen.

Trådløst nettverk, hvor finnes det?

Flere havner tilbyr trådløstnettverk for sine båtgjester. Med et slikt WLAN-tilbud kan man koble seg opp mot internett fra båten. Vi ønsker å kartlegge hvor dette er mulig i sommer, og trenger din hjelp.

Båtplass for de rike

Det store antallet fritidsbåter gjør at etterspørselen etter båtplasser er enorm. Den ene marinaen i Oslo som fortsatt har ledige plasser har skrudd prisene til værs.

Fortsatt plasser på sommerens Surfcamp

Er du glad i sjø og idrett, og bor i nærheten av Asker? Det er fortsatt mulig å komme med på sommerens Surfcamp på Hvalstrand.

Tøff Optimistseiling

Den lille Optimisten er kanskje ikke verden tøffeste jolle, men når den seiles i store bølger og mye vind kan det bli ganske spektakulært.

Stjernespekket båtfestival på Karmøy

Alt ligger til rette for at Skudefestivalen 2006 skal bli like bra som tidligere års festivaler - eller bedre. I år vil det også arrangeres Convoy Cup - en æresregatta til minne om de som seilte under krigen. Festivalen går over fire dager med start 29.juni.

Seilforeningens brygge må vekk

I forbindelse med utbygging av en ny vei krever Flekkefjord kommune at seilforeningens brygge utenfor Verven må flyttes.

Strømstad Segelsällskap 100 år

I forbindelse med at Strömstad SS fyller 100 år inviterer foreningen til storslagen jubileumsuke i perioden 7.-16. juli.

Calypso og malingskrig på Trinidad

«Don’t Worry»-mannskapet Anders og Elisabeth har ankommet Den Dominikanske republikk. I mellomtiden har de sammen med flere norske langturseilere opplevd calypsonetter og malingskrig. Her er deres siste reisebrev.

Møte med hai og steelband i Karibia

Norske Elisabeth Welle og kjæresten Anders nyter for tiden seil-livets glade dager med båten «Don’t Worry» i det sørlige Karibia. Seilas presentere her noen utdrag fra deres reisebrev fra øyene Tobago Keys, Union Island, Grenada og Los Roches i Venezuela.

Ny gjestehavn i Stavanger i 2008?

Det er satt av åtte millioner kroner til det nye havneprosjektet i Børevigå i Stavanger. Havnesjefen håper at anlegget kan stå ferdig allerede i 2008.

Gå til toppen